Hydrogenperoksid å drepe grønne alger på et gjerde

Hydrogenperoksid å drepe grønne alger på et gjerde

Riktig omsorg for en gjerde å sikre det forblir i god stand kan være utfordrende eller enkel, avhengig av gjerde materialet. Et tre, vinyl eller metall. gjerde kan ha problemer med alger, som til slutt kan føre misfarging eller råte. Du kan lage din egen hydrogenperoksid løsning å bekjempe alger og lagre gjerdet.

Om alger

Noen av de mange formene for alger bor i sjøen, og andre kan vokse aerially. Alger sammensatt av en mangfoldig gruppe av organismer, og trenger lys og næringsstoffer for å vokse eller photosynthesize. Antenne alger finnes vanligvis på gjerder og klassifiseres i fire typer: epiphyllophytes, epiphloephytes, epizoophytes og lithophytes. Også vokse på trestammer, vegger, steiner og noen dyr.

Om hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid (H2O2) er en luktfri, uorganisk stoff som serverer mange formål, herunder som desinfeksjonsmiddel og antiseptisk. Det er en sterk oksiderende agent; Når hydrogenperoksid kontakter levende mikroorganismer, som alger, det bryter åpen og dreper sine celler. Det er ofte brukt som en aktiv ingrediens i algaecides fordi det ikke skade overflater som tre, vinyl og metal.

Forberedelse og søknad

Hydrogenperoksid bør fortynnet med vann før som sprayes på enhver gjerdet med alger. For å produsere de beste resultatene, kan du kombinere en del hydrogenperoksid med to deler filtrert vann. Hydrogenperoksid er reaktiv og vil drepe alger etter kontakt. Når du bruker en hydrogen peroxide-vann løsning på gjerdet, bruke vann og kratt pensel til å feilfri algene fra gjerdet.

Andre løsninger

Andre alternativer for å fjerne algene fra gjerder og andre harde overflater inkluderer bruker en høytrykksvasker og forbedre drenering. Hvis du foretrekker å bruke et kjemisk-baserte alternativ, så se etter et produkt som inneholder eddiksyre, ammonium eller kobber sulfat. Les etiketten for et produkt før du bruker produktet fordi programmet retningslinjer varierer.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com