Hvordan bygge en hjemmelaget Glass drivhus

Hvordan bygge en hjemmelaget Glass drivhus

Et drivhus lar en gartner utvide vekstsesongen ved å starte planter i kaldt vær for transplanting våren. Med brukte materialer bygge en praktisk person et glass drivhus som vil bli større og kraftigere, og tilbyr mer hylleplass, enn en liten kommersiell plast enhet - som trolig koster mer. En ekstra bonus er en følelse av stolthet, selv før den første frøene spire.

Instruksjoner

• Søk Craigslist, Freecycle og verftet salg for gamle vinduer eller patiodører for drivhuset. Gjør drivhuset er enklere hvis du finner mange dører og vinduer i samme størrelse, men det ikke er helt nødvendig at de samsvarer med.

•Få en plan for drivhuset programvare eller millimeterpapir. Det er viktig å få dimensjoner av Vinduer og dører nøyaktig overført til planen. I noen klima, kan du gjøre nordsiden av drivhuset glass uten å begrense effekten av vintervær på planter. Dekker utsiden av denne solid veggen med samme er utvendig bordkledning som huset en god måte å gjøre drivhuset blanding i.

•Kontroller med din lokale planlegging bord å se hva tillatelser kan være nødvendig. Det kan også være lokale bygningsstandarder som bestemmer hva slags foundation nye drivhuset må ha.

•Barring noen kode krav, grave flere inches jord området av drivhuset og hell en base av knust stein for en gulv.

•Construct rammen for drivhuset ved hjelp av press-behandlet to-av-seksere; mål og kutt nøye. Plass søyler til vinduene du har - de trenger ikke å plasseres med lik avstand. Gjør toppen og bunnen av rammen med doblet opp to av seksere. Bruke spiker eller dekk skruer å bygge rammen. Knytte windows er fremdeles i rammene til drivhus ramme med dekk skruer. Windows kan mellom rammen søyler eller skrudd på utsiden med dekk skruer. Driving skruer med en elektrisk drill og skrutrekker bit er mye enklere på hender og håndledd enn å bruke en manuell skrutrekker. Sett en av brukte storm dørene i en endeveggen som inngangen.

•Sett to av seks sperrene for taket, slik at nok skråningen for ditt område. Steder som ikke får betydelig snøfall kan få av med mindre helning enn områder av landet opplever tung vintre. I tung snø områder, kan det være ønskelig å bygge gavl tak med nordsiden omsluttet i kryssfiner og shingled og sørsiden dekket med polykarbonat ark. Denne konstruksjonen gir god belysning og utmerkede snøforhold beskyttelse. Ellers bruk polykarbonat ark for hele taket.

•Overflate interiøret drivhuset med benker for planter og en worktable.

Tips og advarsler

  • Det er mulig å bruke vanlige trelast, men du må male det godt for å unngå problemer med fuktighet som finnes i en aktiv drivhus.
  • Hvis windows ikke er laget for å åpne, må noen midler ventilasjon angis. Du kan legge hengsler til noen av vinduene å tillate dem å bli åpnet.
  • Plass drivhuset hvor den vil få mest sollys gjennom vinduene tidlig om våren.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com