Hvordan du knytter Drywall til betongvegger

Hvordan du knytter Drywall til betongvegger

Hjem med betongvegger bruker furring strimler for å støtte gips. En furring stripe, vanligvis en 1 x 3-tommers tre bord, område mellom gips og betong for en damp barriere og isolasjon. Damp barriere reduserer kondens på betongveggen og isolasjon reduserer varmeoverføring gjennom gips - ikke alle lokale byggeforskrifter krever en damp barriere eller isolasjon. Etter vedlegges en betongvegg gips, gips montører dekke skjøtene med en felles sammensatte og spray en tekstur på gipss overflate.

Instruksjoner

•Measure lengden på betongveggen med et målebånd. Overføre målingen til to stykker av furring og kuttes furring strimler til størrelse med en sirkelsag.

•Sikker et kutt stykke av furring til bunnen av betongveggen med betong negler, bruke en hammer til å kjøre neglene. Plass betongen negler hver 18 inches langs furring stripen. Montere det andre kutte stykket furring stripen langs toppen av betong veggen, med konkrete neglene for å holde furring stripen på plass.

•Measure den loddrette avstanden mellom toppen av bunnen furring stripen og bunnen av topp furring stripen, bruk målebåndet. Trekke fra 1/2 tommers fra måling og overføre totalt til gjenværende furring strimler. Betongveggen trenger en vertikal furring stripe på hvert hjørne og hver 16 inches mellom hjørnets furring strimler.

•Skjære av furring strimler til størrelse med sirkelsagen.

•Monter den loddrette furring strimler til betongveggen med betong neglene, kjører en konkret nagle hver 18 inches med hammeren. Knytte en furring stripe hver 16 inches over hele veggen.

•Installer isolasjon og dampsperre, hvis nødvendig, bruker de lokale byggforskrifter som materiale og installasjon guide. Vanligvis hold isolasjon stifter damp barriere og isolasjon furring strimler. The bygningen koder bestemmer de materielle kravene basert på de lokale klima.

•Sett gips til furring strimler med 1 tomme gips skruer, bruker en elektrisk drill for å stramme skruene. Kjøre en skrue hver 18 inches langs hver furring stripe.

•Skjære delene gips som baken mot hjørnene, som nødvendig. Måle mellom den siste fulle delen av gips og betongveggens hjørne, bruke et målebånd. Overføre målingen til et ark av drywall og kuttet gips med verktøyet kniv, med en innramming kvadrat som en konstruksjon. Fest det kutt stykket drywall til furring strimler på konkrete veggen, holde klippekanten mot hjørnet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com