Hvordan jeg teste timeren Motor på en Defrost Timer?

Hvordan jeg teste timeren Motor på en Defrost Timer?

Avriming timer og motor er en kombinert enhet på et kjøleskap som bytter mellom Avrimingssyklusens og kjøling sykluser. Når avrimingssyklusen kjører, makt kuttet fra kjøling syklusen og brukt på avriming mekanismen. Hvis avriming timeren ikke kommer systemet vil bli sittende fast avriming eller kjølemodus. Dette vil resultere i enten uten kjøling eller frost buildup. Testing avriming timer mekanismen er første skritt for å avgjøre om det er kilden til problemet.

Instruksjoner

•Finn avriming timeren på kjøleskapet. På noen modeller er bak kick plate nederst i kjøleskapet. Andre modeller må avriming timer mekanismen inne i kjøleskapet i temperatur kontroll konsollen. En tredjeplass avriming timer mekanismen kan være er bak kjøleskapet av kompressoren. Avhengig av hvor avriming timer mekanismen er på modellen, kan det krever bruk av en skrutrekker tilgang til den.

•Locate forkant skru på avriming timer mekanismen. Forhånd skruen til du hører et klikk. Dette vil avansere timeren til neste modus. Vente i 35 minutter og se hvorvidt tidtakeren har avansert når kompressoren går. Hvis det ikke kommer får timer mekanismen byttes. Hvis det fremme, må sjekke tidtakeren for kontinuitet.

•Fjern skruene som holder timeren på plass. Trekke ut timer mekanismen langt nok til å koble tråders. Tråders kan trekkes ut for hånd. Det kan bare koble en måte, så det ikke er nødvendig å bekymre seg for ledninger.

•Still et multimeter å teste ohm sette x 1. Et multimeter er en enhet som tester for elektrisk strøm i ulike situasjoner. Ohm er en elektrisk måling av motstand. Når det er elektrisk strøm det er registrerer motstand og multimeter ohm. Innstillingen x 1 på multimeter er innstillingen som tester ohm i en 110-volts system, som er den elektriske strømmen som kjøleskap opererer. Finn vanlige terminalen i timer, som er den merket "3" eller "C" - eller er det med den hvite ledningen.

•Berørings en sonde av multimeter til vanlig terminal og touch andre sonden å tre terminalene på tidtakeren, en om gangen. Måleren skal registrere null ohm for to av tre terminaler, og Registrer uendelig for tredje.

•Advance forkant skru på timeren før du hører det klikker og retest terminalene. En eller to terminaler bør registrere kontinuitet (null ohms) og en bør registrere uendelig. En av terminaler som viste kontinuitet (null ohms) i den første testen bør nå registrere uendelig. Terminalen som registrert uendelig i den første testen bør nå registrere kontinuitet (null ohms). Dette resultatet ikke er oppnådd, vil timeren må erstattes.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com