Bruke stakittgjerde på vegger

Bruke stakittgjerde på vegger

Bringe utsiden er kjernen i hagen-stil dekorere. Denne typen innredning bruker elementer som du vanligvis finner utenfor for å gi ditt hjem en hage stil. En blomst hage omgitt av et hvitt stakittgjerde bringer tankene late sommerdager, men tar gjerdet ut av hagen og i huset kan gi deg den følelsen selv om vinteren. Med litt fantasi, picket gjerde kan gjøre veggene serieopptak med hage stil.

Instruksjoner

•Skru picket gjerde på veggen over sengen din som en headboard. Male det alle farger du ønsker, eller, for en "shabby chic" smaken, velger gjerde som har forvitret til myke grå eller har peeling maling. Dekorer pickets med en floral design. Uthev hodegjerde ved liming på elementer som knapper, perler, skjell og fotografier.

•Hang picket gjerde på veggen på kjøkkenet. Slip J-kroker gjennom slats og over vannrett styrene på gjerdet baksiden og vise kjøkkenutstyr. Bruke samme strategi i soverommet til corral skjerf, belter, halskjeder, hatter og slips.

•Dress et vindu med en stakittgjerde valance. Klipp en del av gjerde i halv vannrett. Montere halvparten med fryktelig på veggen over et vindu. Topp det med en hylle og bruke den til å vise små hagen implementerer og terrakotta potter. Male det å koordinere med din gardiner.

•Decorate et barns rom. Male et veggmaleri på veggen. Gjør det en pastoral scene av dyr som kaniner, lam eller ekorn scampering i et felt. Montere en del av hvitt stakittgjerde på veggmaleri gi scenen en tredimensjonal kvalitet.

•Craft en krans. Skjær fire pickets størrelsen ønsker du din ferdige krans skal. Forkaste nederst hver plukket og bruke spisse topp delene. Bli med de fire delene sammen i en firkant. Bruk etterbehandling negler eller trelim. Dekorer firkanten som du kan. Henge det fra veggen over på senga eller peis.

•Sett en lengde på stakittgjerde på veggen over ildsted mantel. Fylle mantel med planter. Inkluderer vinstokker som engelsk eføy og trene dem til å klatre stakittgjerde som et espalier. Male gjerdet med en floral motiv og marsjere vintage vannkanner over mantel.

•Dry urter og blomster. Henge gjerdet på veggen. Pund i liten spiker i rette rader eller tilfeldige mønstre. Hang bunter av blomster og urter fra neglene. Pakk stilkene i bånd eller raffia for en dekorativ utseende.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com