Hvordan installere keramiske fliser Counter topper

Keramiske fliser benkeplater tilbyr fordeler over laminat og solid overflate typer. Keramiske fliser gir en overflate som er nesten flekken-, scratch- og scorch-fri, gjør det en holdbar og langvarig overflate. Den vanskeligste delen av jobben er kutte flisen rundt vasken, og noen ganger opprette tappekran og tilbehør hull bak. Riktig program og tetting av grout vil hjelpe hindre flekker senere og gjøre grout enklere å rengjøre.

Instruksjoner

Gjøre Countertop underlaget

•Measure og kuttet en 3/4-tommers tykke kryssfiner base for hele disken med en 1-inch overheng, så skru den på skap rammen fra under med tre skruer. Ikke sy kryssfiner fra toppen, bare fra under.

•Plasser malen vasken på vasken plassering og spore den med en blyant. Borer et hull i et hjørne og bruk stikksag med tre blad for å kutte ut åpningen vasken.

•Measure og klippet sement styret å passe over toppen av kryssfiner, forlater et 1/4 tomme mellomrom mellom deler. Spor vasken utskjæringen med en blyant på sement brettet fra under. Kuttet ut vasken åpne i sement styret med stikksag og en sement styret blad.

•Mix thinset mørtel å dekke hele countertop. Spre mørtelen med hakk murskje og lå sement brettet på toppen, justere vasken åpne nøyaktig. Skru sement styret til kryssfinér med 1 tomme sement skruene på hovedkortet, plassere skruer 1 tomme fra kanten - inkludert rundt vasken - og 6 inches hverandre. I center sett skruene i et mønster 8 inches hverandre over hele forumet.

Legge fliser

•Mark toppen foran kanten av disken. Hold trim fliser på plass mot stolpen med overheng hviler på disken, og deretter merke kanten. Gjenta dette flere steder og bruke en konstruksjon koble merkene.

•Ikke et tørt oppsett av fliser, begynner ved omgir vasken med en kantlinje. Bruk 1/16-tommers avstandsstykker for å skille flisene. Foreta justeringer flis-avstand ved å øke størrelsen på spacer. Målet er å ha noen fliser mindre enn 1 tommers bred hvor som helst, hvis mulig, og har en smal flis linjeavstanden for 1/4 tommer eller mindre på samme tid.

•Apply lim foran trim fliser bruker produsentens angitte hakk murskje. Angi trim fliser på plass langs fronten av disken. Arbeider i delene om 3 fot lang, sette trim fliser én inndeling først, så legge til overflaten flisene i denne delen.

•Apply lim til delen du arbeider på. Plasser fliser og bruk avstandsstykker å holde separasjon selv og fugemasse linjer rett. Fast plass fliser i limet og bruke et nivå eller konstruksjon for å holde overflaten selv. Tapp fliser med en gummihammer for å få dem dypere inn limet om nødvendig.

•Skjære fliser som er nødvendig rundt vasken og langs veggen. På innsiden hjørnene, mitra kuttet trim fliser for forsiden. Rundt vasken, holde brikkene på plass, merke dem med en blyant og klippe dem til å passe. Fortsette å legge fliser til hele countertop er dekket.

•Legg en benken hvis ønskelig. Sted lim på bull-nese fliser med hakk murskje. Trykk dem på veggen, på linje med brikkene på benken. Bruke avstandsstykker for å opprettholde riktig skillet.

Fuging og tetting

•Caulk gapet mellom veggen eller benken flisene og countertop fliser etter 24 timer. Kan fliseli en full 24 til 48 timer til å sette opp fuging. Bland grout i henhold til retningslinjene fra produsenten.

•Apply grout med en fugemasse flyte. Arbeide med en liten haug av grout og spre den rundt med float, fungerer det i gapene mellom brikkene. Arbeid i seksjoner som før. Klart grout av fliser ved å holde float på kanten på en 45 graders vinkel og feie det diagonalt over flisene.

• Vent 15 til 30 minutter før du begynner å verktøyet grout i en inndeling. Fukt en svamp i rent vann og glatt Injiseringsmasse linjer som du rengjøre fliser. Trekke kanten av svampen diagonalt over flisene. Vent en annen 30 minutter og verktøyet linjene igjen, utjevning hvis nødvendig. Bruk en lett berøring.

•Rengjør flisene igjen to timer etter at grout. Grout blir sett, men ikke vanskelig. Bruk forsiktighet for ikke å skade Mørtelanker lines, bare tørk fliser med det fuktighet svampen.

•Rengjør flisene fullt etter 24 timer. Polsk bort noen gjenværende film med en knapt fuktig svamp og tørk flisene ren. Holde grout fuktig i 48 timer og la det tørre ut en annen 24 timer. Forsegle grout i henhold til grout sealer instruksjonene.

Tips og advarsler

  • Ta deg tid til å gjøre en god brikkeoppsett før du begynner å sette flisene i lim. Bruke den ekstra tiden det tar å justere mønsteret til den er perfekt.
  • Arbeide i små deler, begynner med vasken. Fullføre hver del før du går videre til neste. Kutt alle din vask fliser først sørge for at de passer, og begynne fliser rundt vasken før du går videre til andre seksjoner.
  • Bruk vernebriller og en støvmaske mens kutte flis, og mens miksing og bruke mørtel, grout og lim.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com