Hvordan lage en Organza lys gardin

Hvordan lage en Organza lys gardin

Lage dine egne, unike sheers fra organza gir deg en tilpasset vindu behandling og kan spare penger sammenlignet med pre-laget sengetøy. Men på grunn av sheerness av stoff må du følge fremgangsmåten og bruke spesialiserte elementer for å sikre en profesjonell finish til vinduet behandling. Forstå hvordan å måle for din stupbratte gardiner vil tillate deg å oppnå utseendet du ønsker.

Instruksjoner

•Plasser gardin stang på toppen av taket, vanligvis 84 tommer fra gulvet. Installere gardin stanga slik at slutten koden går flere inches utenfor endene av vinduet. Mål avstanden mellom ytre brakettene av gardin stangen og dele med to. Legge til fem inches og bruke denne målingen som bredden på din unsewn gardin. For en mer luksuriøs, bunched ren, doble bredden på stoffet. Mål avstanden fra gulvet til toppen av din gardin stang. Legger til åtte inches målingen og bruker denne dimensjonen som lengden av din uferdige gardin.

•Skjære to stykker av stoff i disse dimensjonene til å gjøre en ren for hver side i vinduet. Bruk taggete saks til å klippe din organza stoff. Du må kanskje assistent å holde dine tøysko på plass stund klipping fordi stoffet er så ren. Male en tynn stripe av klart neglelakk langs kuttet kantene på stoffet for å redusere risikoen for fraying. Sy en én-tommers kant rundt hele kanten av begge delene av stoff å ytterligere beskytte dine tøysko fra fraying.

•Sew langsiden på din sheers først bruke en polyester tråd og en lett-middels vekt nye nål. Velge en kortere maske lengde, fra 10 til 12 masker per tomme, for en selv utseende og redusere uønskede bunching. Opprette en én-tommers søm på hver av langsiden på teppet. Sy en tre-tommers hem langs foten av teppet og en tre-tommers gardin stang skjede øverst på teppet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com