Natur soverom ideer for barn

For en morsom og pedagogisk soverom, bruker du en natur-tema. Spør barnet hva deres favoritt ting er i naturen. Gå på en naturvandring eller besøke en dyrehage for å finne hva de liker og ikke liker. Hold deg unna noe skummelt for de fleste barn. Har barnet å designe sine rom.

Jungelen

Male veggene skogen grønne. Male taket tan. Bruk tan og grønt for sengetøy. Maling trær på veggen. Henge opp bilder av dyr. Bruke hyller for å vise utstoppede dyr. Hvis barnet er gamle nok, Legg en liten fisken tank til rommet. Bruke fargerike fisk. Hvis du har et skrivebord, bruk kopper med dyr trykket på dem til å holde blyanter og andre materialer. Dyr markørene gjør en bokhylle matche temaet. Finne en plast pool. Dekk med en gammel ark og på gulvet. Fyll med utstoppede fugler og bøker. Det er en koselig fuglen hekker for lesing.

Hav

Male veggene blå. Male fisk eller bruke veggen dekaler. Du kan også bruke bakgrunn. Bruke tan tepper eller tepper for sand. Bruke et akvarium, hvis mulig. Bruk fargerike eller fisk skrive ut sengetøy. Bruk bønne poser for en lese flekk. Sette bøkene i en kurv. Bruke store skjell eller coral biter som Bokstøtter. Har barnet gjør farget sand krukker å putte rundt i rommet for dekorasjon. Bruk utstoppede dyr fisk for kaste puter i stedet for vanlige puter. Sette en snorkel maske i rommet for å spille.

Camping

Male veggene tan. Male et tre på en vegg eller Bruk bakgrunnsbilde for en art scene. Kjøp et barns popup telt for et leseområde eller playhouse. Gjør en brann gropen av utstoppede bergarter eller sy en. Barn kan late som å gjøre en brann. Sett en termos, plast dinnerware og spille mat i telt. Bruke grønne og Tan for sengetøy. Fyll en gammel ryggsekk med en lommelykt, kikkert, fuglen bok og forstørrelsesglass. Har barnet naturbilder og håndverk for å henge rundt i rommet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com