Bug Infestation i Crabapple treet

Bug Infestation i Crabapple treet

Crabapple trær er planter i slekten Malus av Rosefamilien, og i Nord-Amerika og Asia. Disse trærne dyrkes ofte svært for deres attraktive vekst vane og prangende vårblomster. Crabapple fruktene er mindre og mer terte enn vanlig apple, men kan brukes i gelé eller syltetøy. Crabapple trær kan noen ganger bli plaget av flere ulike insekt arter.

Bladlus

Bladlus er en av de vanligste problemet overfor blomstrende crabapple. Bladlus mate på undersiden av bladene og kan føre til ny vekst curl og vri; honeydew sekret av bladlus tiltrekke ofte sotete mold. Disse green-bodied insekter finnes vanligvis på nye suckers, så fjerning av sucker vekst vil hjelpe redusere bladlus befolkningen. De kan enkelt kontrolleres hvis oppdaget tidlig. Bladlus angrepet av fordelaktige insekter som lady biller og syrphid fly larver som kan styre bladlus hvis insektmidler ikke brukes.

Japanske bille

Det japanske billen er vanligvis en skinnende grønne med kobberrøde fløyen dekker og fem flekker av hvitaktig hår langs siden. Voksen biller lever på blader og blomster på trærne, generelt etterlot seg en "skjelett" av et større blad. Japanske bille larver er hvit, seks-legged, C-formet skapninger og kan vokse til en tommen lang. Japansk biller kan være fanget svært effektivt; feller involverer vanligvis en gul vane over en samle bag og en floral-baserte lure.

Apple loppe biller

Apple loppe biller, en lys-grønn, metallic insekt, er ofte forvekslet med det japanske billen men er betydelig mindre (måle bare 5 til 6 millimeter). Når forstyrret, hopper bille denne lett fra planter.

Apple Mark

Apple Mark, også kjent jernbanen ormen, er en type fly som kan identifiseres i voksen fly form av svart-hvitt striper mønster på vingene. Eple larve voksen setter inn egg i crabapple, som klekkes i kremfargede Mark innmatingens på frukten er kjøtt, forlater brun stier hvor de tunnel. Apple Mark kan kontrolleres med sanitær (fjerning falt frukt regelmessig). Feller og insektmidler kan også brukes.

Telt Caterpillar

Telt caterpillar er en aggressiv mater og kan nesten helt stripe en verten treet av løv. Larvene konstruere gråaktig hvit, silkeaktig telt i gafler trestammer og lemmer eller gren forhold. Voksen møll er sjokoladebrun med en gulaktig hvit linjer på crosswings. Egg massene plasseres i rader og omringe nesten kvister. De er dekket med en skummende ekskrementer kjent som spumaline, noe som gjør dem blanke. Hunnene har et svart hode, en kropp lett dekket i tan hår og en lys stripe ned baksiden grenser rødbrun linjer. Telt Larvene kan styres med insektmiddel eller ved hjelp av insekt lim eller overlapping kluter rundt stammen.

Andre insekter

Høst webworms hekker crabapple grener og mate inne reiret. Små webworm reir kan fjernes ved beskjæring eller sprøyting reiret med Bacillus thuringiensis.

Skalaer og midd kan også vedvare på og skade crabapple trær. Disse skadedyr er for liten til å lett sees og mites kan forårsake en god del blad misfarging før de oppdages. Begge kan styres med hagebruk olje.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com