Hvordan å vokse et oliventre i

Vokser et oliventre inne krever tålmodighet siden trærne ikke modne, eller bære frukt i opptil fem år. Disse er attraktive trær, skjønt, så mens du venter på hjemmelaget oliven, vil du ha en nydelig plante å forskjønne home. Oliventrær er selv fruktbare, som betyr en andre treet ikke er nødvendig for pollinering og fruiting. De holder sine blader hele året og kan flyttes utenfor om sommeren.

Instruksjoner

•Pot din oliven treet i en beholder som er ca 2 fot dypt. Plasser treet i nærheten av et vindu som mottar mye sol. Oliventrær trenger minst seks timer med sollys per dag.

•Skyv fingeren på toppen 2 inches jord regelmessig for å kontrollere fuktighet. Spray oliventreet med vann og houseplant gjødsel når jord føles tørr. Oliven planter et avbrekk i høst og vinter sesonger, men la ikke anlegget tørke helt ut når som helst i løpet av året.

•Gå treet utenfor under varme månedene for ekstra solskinn. Vent til risiko for frost har gått, gradvis acclimate treet til utendørs over en uke eller to, og flytte treet inn igjen før først faller frost.

•Prune anlegget med godt skjerpet hagesaks våren etter det blomstrer. Hver gren skal være minst 6 tommer lang, men stilen og utseende er et spørsmål om personlig preferanse. Forme din topiary du vil, og gi den ditt personlige preg.

Tips og advarsler

  • Hold din oliventre radiatorer og varmere, og ikke holde det for nær til vindusglass siden sollys kan forstørres nok å skade bladene.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com