Ormen oppdrett ideer

Ormen oppdrett ideer

Orm gårder er en billig og enkel måte å produsere organiske kompost for hager og plener. De uten plener kan bruke orm gårder for å resirkulere kompost utklipp til å kutte ned på søppel produksjon og kan selge overflødig ormer for profitt.

Kompostering

Mesteparten av komposterbar materialer produsert i hjemmet, som egg skall og vegetabilsk peeling, vil komme fra kjøkkenet. Hvis plass i hjemmet ditt tillater det, prøve å sette opp din orm gård i eller nær kjøkkenet for enkel avhending. Kontroller at du supplere ormer kosten med en balansert additive som kylling feed, som de fleste varianter av ormer krever flere næringsstoffer enn kjøkken utklipp gi.

Billige beholdere

Når du starter en orm gård fra bunnen, er store plastbeholdere et billig alternativ til dyre orm gårder. Fordi lyset kan skade din nye kjæledyr, pels plast container i en matt sort maling før du starter din farm. Bruk flere strøk av spraymaling for selv og full dekning.

Utendørs dyrking

Hvis du er kort på plass i ditt hjem, kan du vurdere å begynner ormen farmen utendørs. Begrave en treeske minst 2 fot høy i hagen og fyll med skitt, ormen feed og utklipp. Orm gårder kan startes utendørs uten en beholder, men vil ikke blomstre, som ormer vil migrere.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com