Anbefalte økningen for innvendig trapp

Anbefalte økningen for innvendig trapp

Mindre enn 100 år siden kunne du bygge et hjem med lille forglemmelse. Dette resulterte i funksjoner som trapper for bratt å føle seg komfortabel klatring, som utbyggere forsøkt å spare gulvplass og materialer. En bratte, trange trapp er bare ett eksempel av mangel på minimum standarder som bidratt til dårlige levekår, uhell skader og dødsfall. I 1927 ble første standardisert regionale bygningen koden introdusert i USA. I dag er det fortsatt ingen enkelt nasjonale bygning kode. Koder varierer litt etter region med stater og lokaliteter tilpasse regelverket til deres behov. Alle koder, men ta trappen, spesielt økningen, i håp om å gjøre en farlige området så trygt som mulig.

Definere stige

Begrepet "rise" alene, når det refereres til trapp konstruksjon, er tvetydig - det er faktisk to separate stiger til din trapp. Først er den totale stige, eller avstanden trappen reiser. Andre økningen er høyden på hvert trinn - avstanden foten må reise fra overflaten av det siste trinnet på overflaten av neste, altså. For å bruke stige riktig, må du angi hvilken du mener: trapp stige eller stigning for trinn.

Trinn stiger Minimum/maksimum

Når det gjelder din trapper, er den viktigste økningen stigning for trinn. Lokale bygningen koder - alle kan variere litt - krever at fremveksten av hvert trinn må først være innenfor et minimums- og maksimumsantall og andre, som det ikke varierer mye fra trinn til trinn. De fleste lokale bygning koder begrense høyden til 7 3/4 eller aften 8 1/4 tommer og mandat minst 6 inches. Forskjellen mellom de høyeste stigning for trinn og den korteste kan være mer enn 3/8 tommer å holde trinnene konsekvent.

Trapp stige forskrifter

Lokale byggforskrifter også diskutere trapp stige. Selvfølgelig kan du begrense høyden på en flyreise av trapp - det tar så mange skritt som det tar for å komme fra bunnen gulvet til toppen. Hva bygningen koden behov er at en enkelt flytur kan forlenge mer enn i de fleste tilfeller 12 fot før du når en landing - en mye dypere området hvor du er mellom trinn - før du tar et annet fly trapper.

Bestemme stigning for trinn

Den greske matematikeren Pythagoras var på noe med sin teoremet at en-kvadrat pluss B-kvadrat er lik C-kvadrat. Byggherrer under Julius Cæsar brukes formelen for å konstruere trapper og praksis er fortsatt til denne dag. Først en trapp byggmester bestemmer totale stige og deler det foretrukne trinn økningen, vanligvis 7 3/4 tommer. Resultatet er de totale trinnene som er nødvendig. Deler totalt fremveksten av antall trinn neste forteller deg eksakt trinn økningen.

Bruke stigning for trinn

Trinn Kjør - dybden av trinnet fra foran til bak, må være i forhold til veksten. Byggere bruker vanligvis tommelfingerregelen at to trinn stiger og en kjøre tilsvarer ca 25 inches. Bygge kode er mer spesifikke, vanligvis krever et minimum av 9 til 10 inches. Når du beregner din stige, finne det løpe som passer den. Deretter multiplisere antall trinn for trinn Kjør for å skaffe totale trappen kjøre avstanden trappen reiser vannrett. Endelig Pythagoras teorem gjelder: Square totale fremveksten og legge til kvadratet av totalen kjøre. Ta kvadratroten av resultatet og oversette til inches å finne stringer lengden. Alt som gjenstår er kutte din trapper. Sjekk bestemte lokale bygningen koden først for å sikre at målene er i overensstemmelse.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com