Sedertre trær og merker

Sedertre trær og merker

Flått er små skadedyr som fester seg til mennesker og dyr med suger munnen deler de bruker å mate på blod. Flått er ofte funnet i de øvre delene av verten sin kropp, som opprettholder den tro at flått klatre opp sedertre trær og hoppe eller koble til verten sin i forbifarten. Men flått er strengt terrestriske skadedyr og bor ikke i eldre sedertrær.

Biologi

Flått er klassifisert som parasitter på grunn av deres avhengighet av blodet av andre dyr for næring. De fleste flått har tre stadier av utvikling: Larven, nymfen og voksen. Hvert trinn strømmer på en annen pattedyr vert, starter med små gnagere som larver og nymfer og eksamen til mennesker og andre store pattedyr som voksne. Flått tilbringer mesteparten av sitt liv på bakken, venter på en vert forbi. De er svært fleksible dyr kan overleve flere år uten fôring på en vert. Hvis de ikke finner en vert en sesong, de hvile under dekke av bladene og skog rusk før neste år og prøv på nytt.

Habitat

Flått er funnet i en rekke hele Nord-Amerika. Bestemt habitat varierer fra arter, men flått er ofte funnet på gress, pensel og busker. Mens flått ikke klatre modne sedertre trær med grenene høyt over bakken, kan de finnes på små saplings, spesielt hvis sapling ligger langs dyr baner eller turstier. Flått klatre alle typer vegetasjon som er nær bakken og ligger i områder der de kan finne en vert. .

Atferd

Flått er svært følsom for karbondioksid, temperatur og andre kjemiske signaler fra verter. Som vert nærmer seg, flått spre beina og forstå på verten som det børster mot vegetasjonen. Tick flytter opp vertens kroppen til den når de øvre delene av dyret, eller et område innsnevret av klær når de legger til mennesker, og deretter begynner å mate. Mange tror at flått slippe ned på deres vert sedrer siden de er ofte funnet så høyt på kroppen, ifølge University of Wisconsin. Men flått ikke klatre i trær og bare legge til verten sin fra kort vegetasjon nær bakken.

Forebygging

Flått kan være et problem i hjem landskap, men det er ikke nødvendig å rense eller fjerne eldre sedertre trær for å kontrollere flått. Fjern eventuelle overskytende vegetasjon fra områder med tett, lav-stående planter, inkludert cedar tre saplings og rusk fra sedertre trær, for å fjerne egnet tick habitat. Bruk klær som lange bukser og Langermede skjorter og dra tunge sokker over slutten på buksa å beskytte deg mot flått mens du arbeider. Flere insektmidler som inneholder DEET eller permethrin er også effektiv for forhindrer flått fra fester til du når arbeide utendørs.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com