Kabel filtertyper

Kabel filtertyper

Kabelselskaper gi TV-signaler til abonnenter via en koaksial kabel koblet til en kabelboks og deretter til baksiden av TVEN. Kabelboksen er en viktig del av utstyret, ansvarlig for tyde ulike filtre. Noen filtre som kabelselskaper, mens andre, som sperrefunksjonene, satt av kundene.

Sikkerhetsfiltre

Sikkerhetsfiltre installeres av kabelselskapet når tjenesten installeres først. Formålet med filtret kabel er hindre uautoriserte brukere i å bruke kabelen. Sikkerhetsfiltre er utformet for å varsle kabelselskapet hvis kabel signalet deles mellom to steder. Kabel-selskapet vil kontrollere tilkoblinger der det er mistanke om piratkopiering kabel. Sikkerhetsfilteret inn kabelboksen og kan ikke åpnes av kunden.

Premium kanal filtre

Premium-kanaler tilbys kundene mot en ekstra avgift på regningen. Premium kanal kabel filteret kan kabelselskapet å aktivere eller deaktivere disse kanalene. Dette filteret er programmert inn kabelboksen og viser en tom skjerm eller melding hvis betrakteren prøver å få tilgang en premie kabelkanalen. Kabel-selskapene kan midlertidig fjerne filteret å tillate kundene å forhåndsvise premium kanaler for en kort tid som en del av kabelselskapets kampanjer.

Foreldrekontroll

Foreldrekontroll filtre er satt av kunden seg. Foreldrekontroll filteret er programmert inn kabelboksen med fjernkontrollen. Dette filteret kan blokkere bestemte kanaler, og viser med enkelte rangeringer. Hvis en kanal er merket som er blokkert av foreldrenes filteret, vil skjermen vise en melding om det er blokkert. Kunden kan endre disse innstillingene så ofte som han ønsker. Foreldrekontroll filtre kan også defineres med kabel-selskapet. Gjester kan be om at bestemte kanaler blokkeres på sine forbindelser. Angi foreldrekontrollinnstillinger gjennom kabelselskapet krever at hvert show på den blokkerte kanalen er blokkert uansett seriens vurdering.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com