Hvordan installere kulturperler stein på en vegg for en frittstående Woodstove

Hvordan installere kulturperler stein på en vegg for en frittstående Woodstove

Frittstående woodstoves kan installeres i en rekke områder, alt fra stua til stuen til verandaen eller i et soverom. Alt de trenger er et utgangspunkt som tåler vekten av ovnen og en slags beskyttende barriere på gulvet, som fliser eller skifer, å beskytte området mot utilsiktet brannfare. Du kan installere kulturperler stein på veggene som omgir woodstove for å gi området en rustikk, hytte følelse, og installasjonsmetodene er akkurat det samme som de er for alle kulturperler stein prosjektet.

Instruksjoner

•Measure lengden på den nederste delen av muren rundt hele delen du vil legge stein på. Overføre dette målet til din papirrullen følte og skjær et stykke med verktøyet kniv. Sette det opp mot veggen og stifte det på plass med hammer tacker. Gjenta prosessen med en annen rad, men sikre at raden øvre henger over den nederste raden av minst et par inches. Gjør dette for hver rad til du dekker området hele installasjonen.

•Lay ut din ark netting i et område der du kan arbeide på dem. Bruk samme bredde målingen fra følte papiret og kuttet i mesh med et par tinn snips. Plasser den nederste raden mot veggen og brett den i hjørnet. Stifte det over følte papiret. Gjenta prosessen for hver rad og jobbe deg opp, sikre at metall koppene på nettet er vinklet oppover slik at de fange og holde mørtel blandingen for steinene.

•Mix opp litt gjørme i trillebår med en spade og vann. Bruk et målebeger nok vann som instruert av produsenten. Forskjellige produsenter har ulike krav for hvor mye vann de vil du legge til deres mørtel basert på størrelsen på vesken. Rør alt med en spade til blandingen er blandet inn i en kremet betong gjørme.

•Spread et lag av gjørme på ledningen maske med din metall flat murskje, men bare dekker nedre del av veggen omtrent to eller tre fot opp. Trykk gjørma fast i nettet slik at den fungerer sin vei og obligasjoner til alle mesh hull og kopper. Glatte overflaten med sparkel slik at det knapt dekker netting.

•Coat på baksiden av hver individuelle helstøpt stein med betong. Bruk mason murskje for å bruke minst en tomme av gjørme på hver brikke. Trykk dem på mørtelen og mesh på veggen. Starte nederst og jobbe deg oppover. Stable bitene oppå hverandre slik at du kan ha et stablet stein utseende som ikke trenger å være grouted. Din flat-troweled område, og glatt mer gjørme på nettet og gjenta prosessen gjørme-innstillingen for steinene til du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Gjør eventuelle nødvendige kutt med en fleks med en stein blad.
  • Ha sikkerhetsutstyr når jobber på hjem prosjekter og bruker elektroverktøy.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com