Ark kompostering med blader

Kompostering er ikke bare et utrolig effektivt verktøy for hjemmet gartneren, men også en mindre miljøvennlige destruktive måte for avhending av søppel og tunet avfall. Ved at organisk materiale - alt fra forkastet egg skjell til blader raket av plenen - for å bryte ned helt, kan du opprette en fruktbar og næringsrik jord blanding å dyrke planter. Det er mange forskjellige metoder for å lage kompost; "ark" kompostering er en slik metode, og forstå fordelene og ulempene ved hver metode er første skritt i å vite hvilken metode som er riktig for deg og din hage.

Ark kompostering blad

De fleste hjem gartnere tror av komposthaug som et sted for å forkaste mat stoffer, men andre materialer som blader og gresset kan brukes som kompost materialet også. En av de største fordelene med ark kompostering er at kompost materialer er spredt på hagen selv enn ved tradisjonell kompostering som innebærer å bygge en komposthaug og venter materialet fullt forfalt før de kan brukes i hagen din. Bladene er blant de vanligste materialene som ark kompostering.

Hvordan ark kompost med blader

Bladene skal bli makulert før den brukes i et ark kompostering prosjektet, både for å nedbryting raskere og bedre sikre jevn spredning av blad gjennom hagen. Spre blader i et 2 - til 4-tommers lag over hageområdet. For at jord til nytte blad kompost, må blad laget være grundig dyrket i jorden ved hjelp av en roterende eller manuell ror.

Fordeler

Fordelene til jord og hagearbeid med ark kompostering med blader er mange og varierte. Etter en omfattende gjennomgang av akademisk litteratur på ark kompostering utført av Connecticut Department of Environmental Protection, kan jord se forbedret vann holde evne og jord helse. Fruktbarhet forbedret med tillegg av organisk materiale, som er den langsiktige helsen til jord etter gjentatte avlinger og nyplanting. Alle disse fordeler har ingen observerbare effekt på jord pH eller mineral innhold.

Andre hensyn

Det er noen ulemper til ark kompostering også, alle kan vanligvis klart å redusere sin innvirkning på jord helse. Karbon-laden rester som resultat fra blad dekomponering kan bruke nitrogen reserver i jord, mens derimot hvis bladene du kompost er høy i nitrogen seg, nitrogen kan frigis for fort i jord i en form som ikke bruker. Heap kompostering sidesteps dette problemet fordi organisk materiale må deles fullt før de kan brukes på hage jordsmonnet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com