Slik Dekorer med gulv til tak speil

Slik Dekorer med gulv til tak speil

Dekorere hjemmet ditt med gulv til tak speil gir mer enn bare veggene med en interessant utseende skjermvisningen. Speil gjøre et rom ser større, og reflekterer lys som finnes på rommet, gjør rommet lysere. Det er flere måter å innlemme speil i dekorere ordningen i tillegg bare henge dem på veggen. Plasseringen av disse speil fungerer sammen med speil seg å lage en slående men enhetlig utseende.

Instruksjoner

•Lag en fokal vegg; Dette blir bakteppet for speilet galleriet. Velg en mur som skiller seg ut som veggen som vender mot sofaen. Male det en levende farger som rød eller bambus grønne.

•Hang galleriet av speil på fokal veggen. Velg speil som har rammer i ulike former, og ordne dem slik at de henger fra toppen av din veggen helt ned til gulvet. Bland i stearinlys sconces hele skjermen; Dette skaper mer lys og speil reflekterer det levende lys.

•Legg speilet fliser vegger i inngangen til huset. Velg typen som har peel-og-stick limet, og henge dem slik at de dekker hele veggen. Plassere tabeller med lampe på veggen overfor speilet veggen. Disse gir interessante bilder for speil til å reflektere.

•Decorate din peis med speil. Henge et utvalg av speil over mantel, strekke skjermen til taket. Ikke glem munningen av peisen i dekorere innsats; lå et speil på gulvet av peisen din. Ordne lys av annerledes former og høyder på speilet. Dekorere noen innebygde bokhyllene ved peisen med innrammet speil skjermer.

•Plasser et speil på bunnen sokkelen av en glass-toppet salongbord. Plasser tabellen som en sofa og stoler, foran peisen.

•Endre opp bilder av speil. For eksempel i stedet for hengende en lang, rektangulær speil på en vertikal måte, henge flere lignende speil horisontalt opp veggen.

Tips og advarsler

  • Velg visuelt interessant speil, som dem med rokokko rammer; disse er rammer som stammer fra Rococo dekorere stil. En utsmykkede kurvet design som ligner skjell eller klatring blomst vinstokker understreker. Andre interessante stiler inkluderer speil med Art Deco rammer; Disse har geometriske former og ofte har metall inlays. Du finner disse på loppemarkeder. Speilene selv har et rom med visuell interesse; velge speil som også har tiltalende elementer forbedrer som effekt.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com