Hvordan å dekorere et fotball-rom

Hvordan å dekorere et fotball-rom

Innredningen av hjemmet bør gjenspeile smak og personlighet. Hvis du har en lidenskap for spillet av fotball, kan du vurdere å dekorere et rom i hjemmet til å vise frem din kjærlighet for spillet. Med bruk av maling, tekstiler og dekorative aksenter, kan du forvandle plassen til en fotball paradis. Om du er dekorere et soverom eller et fellesrom, som et hi, ved ferdigstillelse av dekorative transformasjon, vil din kjærlighet for fotball sikkert bli kjent.

Instruksjoner

•Paint veggene i rommet. Svart og hvitt er den tradisjonelle farger assosiert med fotball, så disse fargene er et naturlig maling valg for en fotball-themed rom. Siden sort kan lukke i løpet, bruke den som en aksentfarge og hvite som viktigste maling farge. For eksempel male en aksent vegg svart og gjenværende veggene hvite eller male den trim svart og hvite vegger. Et annet alternativ er å male en vegg med en fotball ball mønster og gjenværende veggene i rommet hvit.

•Gi møbler i rommet. For å korrespondere med fotball tema, Velg sort og hvit stykker. I et soverom, bruke en svart seng ramme og hvite kommoder eller omvendt. I et hi, angir du en svart salongbord og svart sidetabeller rundt en hvit sofa.

•Legg sengetøy på fotball-themed rommet. Igjen, er det opplagte farge valget for sengetøy svart-hvitt. I et soverom, gjør sengen med svart ark, topp kaste dem med en hvit dyne og drapere en svart teppe på enden av sengen. I en stue, kaste en svart kaste teppe på baksiden av en hvit sofa. Henge en kombinasjon av svart og hvitt drapery paneler på sølv gardinstenger og bruke dem til å dekke vinduene på rommet ditt fotball-themed.

•Fullstendig din fotball rom med tilbehør. Ramme plakater av din favoritt fotballspillere og vise dem på veggene. Et annet alternativ for kunstverk er å ramme dine egne jersey eller trøya av en favoritt spiller eller et team og henge den på veggen. Plasser fotballer i klart bokser og stable dem på gulvet å lage en tredimensjonal skulptur. Hvis du har vunnet fotball trofeer, vise dem på hyller og henge medaljer på veggene. Bruk fotball-themed veggen kroker å henge jakker og andre elementer av klær på. Angi et svart eller hvit plysj område teppe på gulvet. Plass nyhet fotball ball puter på en seng eller en sofa.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com