DIY: Oppvaskmaskin installasjon

DIY: Oppvaskmaskin installasjon

Vi bruker retter hver dag, og hvis du har en stor familie, vaske kan være en tidkrevende chore. Oppvaskmaskin beleilig tilbyr en måte å unngå store hauger av retter og oppvaskmaskin hender. Oppvaskmaskin installasjon er ikke så vanskelig for en aktivitet, spesielt hvis du erstatter en eldre modell. Tenger og skrutrekkere, kan du installere denne store hjem apparatet innen en time.

Definere

Det er noen forberedelsene før du installerer en oppvaskmaskin. Hvis kjøkkenet har oppvaskmaskin, ansette en elektriker installere en strømforsyning linje for oppvaskmaskinen. Du må også deaktivere kjøkkenvaskens varmtvannsforsyning koble en vannforsyning linje for oppvaskmaskinen. Koble en avløp linje oppvaskmaskinen Vaskens avløp.

Før du kjøper din nye oppvaskmaskin, måle spacet oppvaskmaskin. Må de bredde, høyde og dybde målingene for å velge riktig oppvaskmaskin. Merk også at oppvaskmaskiner har justerbare føttene at skrue å heve eller senke oppvaskmaskinen for en lun og nivå passform.

Fjerne gamle oppvaskmaskin

Mange mennesker lære å bygge eller sette ting ved å ta dem fra hverandre. Hvis du har en gammel oppvaskmaskin, vil fjerner det selv gjøre den nye installasjonen enklere. Deaktivere oppvaskmaskin strømforsyningen på boksen breaker. Arbeide med elektrisitet er ikke anbefalt for nonprofessionals.

Fjerne lavere frontpanelet ved å finne skruer og skru dem med en skrutrekker. Koble elektriske ledninger, som vanligvis holder til i et metall-boksen til høyre. Løsne dekselet og skru ledningene.

Neste, kontroller at varmt vann levere ventilen er slått av. Koble vannforsyningen linje, vanligvis plassert til venstre, med tang eller en skiftenøkkel. Supply linjen er vanligvis kobber. Det er også en albue utrustning som supply linjen er koblet til. Fjern dette også, for alle tilfellers skyld nye oppvaskmaskinen ikke har en.

Koble avfall vannlinjen, vanligvis plassert på baksiden av vannlinjen tilkoblingen. Trekk slangen slik at det vil komme ut av montering. Til slutt, søke etter og fjerne forankring skruer som holder oppvaskmaskinen på plass, vanligvis inne dørkarmen. Trekk forsiktig ut oppvaskmaskinen uten forårsaker skade på gulv eller skap. Avsette gamle oppvaskmaskinen.

Oppvaskmaskin installasjon

Følg produsentens instruksjoner for å installere nye oppvaskmaskin. Vanligvis vil du tørke passer oppvaskmaskinen nye inn i sin etter nødvendig høyde justeringer før installasjonen.

Med lavere frontpanelet fjernet og ledninger, vannlinjen og avfall linje legging mot fronten av oppvaskmaskinen åpning, skyv forsiktig oppvaskmaskinen på plass. Koble avfall linjen og vann, og koble strømforsyningen. Slå vann og strøm på å sjekke installasjonen for eventuelle rettelser, som lekkasjer og oppstart. Slå av strømmen tilbake å foreta justeringer, og deretter slå den på igjen. Endelig, sikre frontpanelet i henhold til instruksjoner og skruen for å feste oppvaskmaskinen til skap. Før din første vask oppvaskmaskinen gjennom en kort syklus å prime vannet og avfall linjer.


© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com