Tre & aluminium utvendig rekkverk

Tre & aluminium utvendig rekkverk

Velge rekkverk for hjem krever vurdering av en rekke forskjellige faktorer, inkludert budsjett begrensninger, hvor mye vedlikehold du vil gjøre og utformingen av ditt hjem eksteriør. Både tre rekkverk og aluminium har visse fordeler for huseiere, en grundig titt på begge kan gi grunnleggende informasjon i valg av materialer for utvendig rekkverk for trapp, veranda eller dekk.

Tre utvendig rekkverk fordeler

Tre rekkverk gi hjem en solid, utandørs preget som passer nesten alle typer hjem style. Tre er vanligvis billig som rekkverk materiale. Mange typer av tre er svært slitesterke og motstandsdyktige mot insekter skader, inkludert redwood, cedar, cypress og tropiske hardwoods, ifølge University of Minnesota bærekraftige urbane landskap informasjon nettside. Når vedlikeholdes riktig kan tre rekkverk vare fra 20 til 30 år. Tre kan lett repareres og refinished å ser ut som nye. Tre er biologisk nedbrytbart og resirkulerbart. Du kan fullføre tre i en rekke farger, fra lyse farger til mykt, naturlig flekker.

Tre utvendig rekkverk ulemper

Dessverre, tre av natur har mange ulemper som byggemateriale. Tre utsettes for ytre miljøet er underlagt råtner. Noen typer av tre angrepet lett av insekter. Tre utvendig rekkverk trenger jevnlig vedlikehold, inkludert erstatte festene, fylle sprekker, tetting og maleri. Tre også sliver og forårsake skader.

Aluminium utvendig rekkverk fordeler

Aluminium er lett metall som ikke vil rust i ytre miljøer. Det er en veldig sterk materialer som varer i flere tiår. Det krever ikke periodisk vedlikehold utover vask. Aluminium kan arbeide i mange attraktive design som forbedrer utseendet på et hjem eksteriør. Det kan være belagt med solid belegg som kommer i en rekke farger og teksturer. Aluminium har en glatt overflate som ikke forringes og derfor ikke forårsaker skade huden. Aluminium er rimelig for de fleste huseiere. Du kan reparere den ved sveising eller recoating overflaten og sender den til andre objekter.

Aluminium utvendig rekkverk ulemper

Aluminium rekkverk bli varmt i solen og kan være ubehagelig å ta. Aluminium rekkverk kan også utvikle et hvitt belegg kalt oksidasjon som kan matte overflaten. Noen som vet hvordan du skal betjene sveiseutstyr har å gjøre reparasjonen. Recoating aluminium betyr ofte fjerne rekkverket fra utsiden av hjemmet og tar den til en profesjonell metall belegg entreprenør.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com