Fordelene av uferdige kjellere

Fordelene av uferdige kjellere

En uferdig kjeller betyr at byggeprosessen er ferdig; Det betyr imidlertid at innvendig plass ikke er en behagelig sted å bo i eller henge. Mens en uferdig kjeller inneholder ofte elektriske systemer, rør, ledninger og vann varmeovner, benyttes fremdeles plass for lagring.

Byggekostnadene

Byggekostnadene blir lavere hvis et hus bestemmer seg å holde en kjeller uferdige. For å konstruere en ferdig kjeller, må kontrakter sikre at av kjelleren er isolert og møte internasjonale energi bevaring kode (IECC). Mens isolasjon kravene til en ferdig kjeller vil variere avhengig av hjem og klima i området, vil isolasjon øke de totale byggekostnadene.

Rør og ledninger

Huseiere som ønsker å avslutte en kjeller må installere gips og dekke rør og ledninger. Hvis skade oppstår i rør og ledninger, en uferdig kjelleren kan være fordelaktig for reparasjon arbeidere. Mens arbeidstakere kan få tilgang ved å fjerne en del av veggen, gir en uferdig kjeller umiddelbar tilgang, som kan redusere kostnadene og la problemer løses på en mer ordnet måte.

Flom

Å ha en ferdig kjeller vil tilbyr familier et ekstra rom for å henge ut, se på TV eller spille spill, kan det også gi hjertesorg hvis kjelleren flommen. Oversvømmelser kan oppstå på grunn av overflødig regn eller en hjelperen opp sump pumpe. Med en ferdig kjeller, huseiere må bekymre sofaer, tepper og elektroniske enheter blir ødelagt. Mens oversvømmelser i en uferdig kjelleren kan være upraktisk, kan det være mindre ødeleggende enn med en ferdig kjeller.

Muligheter

En uferdig kjeller blader til muligheten for rullende plasseringen i et rom eller rom. På grunn av kostnaden for etterbehandling en kjeller, må huseiere være sikker på hvilken plass de ønsker. En familie omstendigheter endres over tid, og snu kjelleren til en kan ikke være levedyktig som barn vokse opp og situasjoner endre. Mulige karrierer kan også diktere kjelleren alternativer. En uferdig kjeller etterlater åpne muligheten for å snu rommet til et ekstra soverom, spillrom, stue, bibliotek, treningsstudio rom eller musikk.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com