Frigidaire kjøleskap kompressor problemer

Frigidaire kjøleskap kompressor problemer

Din Frigidaire kjøleskap kompressor ikke fungerer riktig, kan mat gå dårlig på grunn av det faktum at kjøleskapet ikke er kaldt nok. Kompressorer er en integrert del av enhver kjøleskap ennå er dyrt å reparere. Prøv disse tipsene før konsultere med en profesjonell.

Feilsøking

Kjøleskapet bør alltid kjøres (selv om du må koble den før rengjøring eller reparasjon). Enten kompressoren vil være kjører eller en avriming funksjon - som vanligvis slås på fire ganger i løpet av en 24-timers periode - bør kjøre. Hvis Frigidaire kjøleskapet har stoppet helt, kan du kontrollere følgende: er indre lys på? Kompressoren kjører? Kan du høre viften eller motor? Kan du høre ismaskin? For en Frigidaire som ikke kjører, må du først prøve å skru termostaten til et kaldere innstillingen. Bare ved å dreie den til et kaldere innstillingen, kan du "hoppe start" apparatet. Andre kontroller for et elektrisk problem. Koble til en annen elektrisk enhet til samme uttaket å se hvis uttaket fungerer. Hvis disse trinnene mislykkes, kan problemet skyldes kompressoren. Også hvis kjøleskapet starter og stopper ofte eller forblir eller i lange perioder, kan problemet også være i kompressoren. Kaller en profesjonell og har din kompressor sjekket.

Kompressor

Kompressoren er delen av kjøleskapet som opprettholder termostaten temperaturen av sirkulerende nok kjølevæske å opprettholde forhåndsbestemt temperatur. Det skal alltid kjøres når enheten er kjøle kjøleskap til ønsket temperatur satt av termostaten. Kompressoren produserer vanligvis et high-pitched støy og en pulserende lyd. Kompressoren med Frigidaire kjøleskap ligger på baksiden av kjøleskapet, nederst på apparatet. Hvis din kompressoren ikke er gjør noe støy, kan problemet skyldes kompressoren eller andre komponenter av kjøleskapet som handler direkte med kompressoren: termostaten, stafett, bryteren overbelastning, kondensator, avriming timeren eller kondensatoren viftemotoren. Kompressoren vil ikke kjøre hvis fryser kontrollen er satt til "Off" eller "Null."

Andre kompressor Tips

En kompressor kan bli overopphetet hvis kondensator spoler er skitne. Finn svart og radiator-lignende spoler bak kjøleskapet og rent av spoler bruke en støvsuger. Kjøleskapet hende avrimingssyklusen, som er en syklus som ikke bruker kompressoren. Kan du vurdere å kjøpe et nytt kjøleskap i stedet for å investere i en ny kompressor i en gamle enheten. Priser for en ny kompressor vanligvis starter på $250. Med mindre du er en profesjonell, ikke forsøk å erstatte en kompressor selv.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com