Lysthuset gulvbelegg ideer

Lysthuset gulvbelegg ideer

Gazebos gjøre sjarmerende tillegg i et verksted eller hagen mens gir et skyggefullt sted å sitte og slappe av. Lysthus design har forskjellige stiler å velge mellom, inkludert forskjellige gulv.

Naturlig gulv

Gazebos kan bygges på gresset. Fordi den gressletter området ligger i skyggen av gazebo rommet, Velg en gress som vokser i skyggefulle områder, som St. Augustine, Zoysia og Centipede. Et naturlig gulv krever vedlikehold inkludert skjæring, noe å vurdere hvis du ønsker en masse møbler i din lysthus-den mindre møbler, enklere plenen vedlikehold kan være.

Tregulv

En populær design med tre gazebos er et samsvarende tregulv. Gulvet er laget av planker, mye som en kortstokk. Plankene orienteres firkantet lysthus eller langs en diagonal. Selv om et gulv lagt på diagonal er mer arbeid og krever klipping skrå kanter, anses vanligvis en penere design. Tregulv krever tetningsmasse å beskytte mot forvitring. En plast underlayment kan hjelpe med Luke kontroll under lysthuset gulvbelegg.

Skive og steingulv

Hvis din gazebo er stor nok til å bruke som en dansegulv, må det solid gulv. Betong kan være stemplet med design, laget å ligne heller, eller farget. De kan være glatt eller strukturert med småstein. En annen populær hardscape gulv er å bruke heller for lysthuset gulvbelegg, ligner på hvordan de brukes for terrasser.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com