Hvordan å isolere i veggen vannrør

Vannrør innenfor vegger krever ikke ekstra isolasjon for beskyttelse, så lenge du isolerer veggene i henhold til r-verdi kravene i ditt område. Men det kan være lurt å isolere dem separat når de i områder ikke mottar isolasjon, som i et godt hus, uthusene eller en garasje. Isolerende i veggen vannrør er lett når stud veggen er åpen for deg tilgang.

Instruksjoner

•Measure lengden av røret som krever isolasjon. Bruk målebåndet for å beregne lengden på alle utsatte rør i veggen. Legge til disse målingene sammen. Hvis du hadde målt i tommer, legge dem sammen og deretter delt på 12 for å få antall føtter trengs i skum selv forsegle varme isolasjon.

•Purchase skum forsegle selv rør isolasjon i lengder nødvendig for rørene krever isolasjon. Denne typen isolasjon fungerer godt for rør i uthus eller hus godt. Den kommer i forskjellige størrelser for å passe rørsystemet er kuttet ned midten gjør det enkelt å skli over rør. Fordi den er dannet i form av røret, krever det ingen ekstra konfigurasjon eller vedlegg å holde det på plass.

•Skjære røret skum isolasjon lengden nødvendig for hvert rør krever isolasjon med en skarp arbeid saks eller et verktøy kniv. Du kan bruke mindre stykker å dekke mindre deler av rør eller bruke den sammen med stykker for å dekke røret.

•Åpne rør isolasjon på slit og slip den over røret. Gjenta dette for alle rør som krever isolasjon. Skrelle bort selv forsegle strimler og trykk isolasjon sammen langs lengden av røret.

Tips og advarsler

  • Etter isolerende rørene, Legg glassfiber batt isolasjon over dem for ekstra beskyttelse hvis ønskelig.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com