Hvordan bygge en lese Loft for et lekerom

Hvordan bygge en lese Loft for et lekerom

Tillegg av en lese loft å din familie lekerom gir barnet et flott sted å slappe av med en bok og går langt for å maksimere brukbar plass i hjemmet ditt. Grunnleggende plan for en lese loft er like de for enkelt- eller dobbeltrom Hemsen. Avhengig av hvor behagelig er små med høyder, kan du tilpasse høyden av din loft. En høyere loft er flott hvis du har et skrivebord eller sofaen under den. En kortere loft er fortsatt en stor plass saver, gir lagringsplass for leker eller et område å installere bokhyller for en gutts bibliotek.

Instruksjoner

•Assemble senga ramme. Spiker din 39-tommers two-by-fours og 75-tommers brett sammen for å skape en rektangulær boks. Spiker 18 39-tommers styrene på undersiden av denne rammen å seng slats.

•Assemble loftet Ben bruker 4 - til 6-fots-two-by-fours. Mål 4 inches fra toppen av hver etappe på 4-tommers side. Feste en 2 x 3-tommers blokk av tre som merke med to spiker. Dette gjør klammeparentesene for sengen. Måle halvveis ned lengden på beina og mark. Plass bena flatt på gulvet slik at klammeparentesene vender ned. Knytte en 41-tommers to av fire på disse merkene å støtte for bena på din loft.

•Sett senga ramme til bena. Du trenger to personer for dette trinnet. Angi rammen til to Ben klammeparentesene. Sett to skruer og skiver per ben gjennom 4-tommers side hver to av fire og i selve rammen ved hjelp av en makt drill. Har din partner hjelp du løfter rammen i hjørnet av rommet, og hold den på plass mens du plasserer to gjenværende bena under ramme på den andre siden. Skru to skruene per ben gjennom 4-tommers side hver to av fire og i selve rammen, bruker en makt drill. Teste stabiliteten av loft og justere skruene som nødvendig før du fortsetter til neste trinn.

•Build stigen for barnet å få inn på loftet. Bruk de gjenværende 41-tommers two-by-fours opprette en stige på slutten av loft, ikke mot veggen, mellomrom ut Trestykkene jevnt ned rammen og spikrer dem på plass. Avhengig av høyden av din loft må du kanskje flere deler av 41-tommers to av fire.

•Løft opp madrassen i loft og kjole med en ark, tepper og puter for barnets komfort.

Tips og advarsler

  • Det er nyttig å feste klips leselamper til toppen av loft for nighttime bruk. For ekstra stabilitet, legge en 75-tommers tverrbjelken langs siden av loft som er mot veggen. Fest det på samme måte som du gjorde korset bukseseler i hver ende, med spiker eller en skrue. For sikkerhet, kan du lage en slags barneseng barriere for å forhindre fall.
  • Små barn og babyer bør ikke stå uten tilsyn på Loft.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com