Hvordan beregne Baluster avstand

Hvordan beregne Baluster avstand

Spiler er vertikal støtter skjemaet den indre strukturen av rekkverk som vanligvis omgir en veranda. Spiler kan slås på en dreiebenk gjøre spindler eller kuttet av valset tømmer (saget spiler). Nøyaktig måling og beregning er nødvendig å bygge et trygt og attraktive veranda kabinett med jevnt plasserte spiler. Skissere rekkverk og spiler med dimensjoner er en god måte å organisere og dobbeltsjekke din tall.

Instruksjoner

•Sketch skinnene (horisontal topp medlemmer) på et stykke papir. Måle lengden av jernbane, bruke et målebånd. Etiketten skissen med dimensjoner i tommer. Merk omtrentlig midten av skinnene.

•Kontroller lokale bygningsstandarder for å fastslå Maksimumsavstanden mellom de smaleste delene av spiler. Plass to spiler parallelt på en flat overflate med maksimalt tillatte plass mellom dem. Merke av toppen eller bunnen av spiler. Mål avstanden mellom av spiler å bestemme høyeste tillatte avstandene mellom av spiler.

•Measure bredden på spiler. Legge til bredden på spiler ønsket plass bredden mellom spiler. Avstanden mellom spiler avhenger ikke bare av regionale bygge sikkerhet koder, men også ønsket utseendet til det ferdige prosjektet. Vanlig saget spiler, kuttet fra 2 av 2-tommers trelast, installeres ofte med 2-tommers avstand. Spindler er vanligvis plassert lengre fra hverandre å trekke oppmerksomhet til det fin detaljen av personlige spindelen og å gi en lettere, mer luftig generelle følelsen til den arkitektoniske utformingen. Dekorative utskjæringen saget spiler, som brukes i pepperkaker arkitektur, er ofte svært tett linjeavstand.

•Divide lengden på skinnene ved bredden av spiler pluss ønsket avstanden mellom spiler. Rundt dette til nærmeste lavere hele tall. Dette tallet vil fortelle deg hvor mange spiler du trenger å fylle rommet. Hvis tallet er et partall, har midten av skinnen et mellomrom mellom spiler. Hvis tallet er et oddetall, blir det en baluster sentrert lengden på skinnen. Når du installerer spiler, alltid starter fra midten av skinnen og fungerer utover så mellomrom mellom slutten spiler og innlegg er ensartet. For å gjøre avstanden mellom siste spiler og innlegg samme bredde som avstanden i resten av spiler, kan du se trinn 5.

•Divide lengden på skinnene ved bredden av spiler og mellomrom, i trinn 4. Rundt dette til nærmeste lavere hele tall. Dette er hvor mange spiler du trenger. Multiplisere antall spiler ved bredden av baluster og trekk fra dette nummeret fra rail's lengde. Forskjellen er et område okkupert av mellomrommene mellom spiler. Del denne forskjellen på antall spiler pluss én. Svaret vil være bredden på avstanden måtte gjøre alle områder, inkludert slutten mellomrom, uniform.

Tips og advarsler

  • For raskere og enklere installasjon, kuttet en tre-blokk som er samme bredde som ønsket avstanden mellom spiler. Du installerer spiler, plassere avstand verktøyet mot den siste baluster, så rumpe den neste baluster mot blokken.
  • Før bygge noen rekkverk som inkluderer spiler, sjekke lokale byggforskrifter til å finne ut rail høyde og maksimal avstand krav til spiler

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com