Hva er en tradisjonell Sofa?

Hva er en tradisjonell Sofa?

Siden sent 1500 har mennesker hatt av lene sofaer i sine hjem. Mens stil og størrelse har variert gjennom årene, finnes den tradisjonelle sofaen fremdeles i nesten alle hjem i dag.

Definisjon

Ofte referert til som en sofa eller chesterfield, kommer ordet sofaen faktisk fra et arabisk ord refererer til en benk-lignende møbel. Det ble tilpasset engelsk definere møbler med et sete som ble fylt og brukes for sittende. I dag, beskriver ordet sofaen spesielt en polstret benk som har to armer og en full tilbake.

Stiler

Sofaer er tilgjengelige i forskjellige stiler og størrelser. Kjærlighet-seters sofaer er designet for å sete to personer og flerdelte sofaer kan sete fire eller flere og fylle store områder i et rom. Men er tradisjonelle sofa beregnet på sete tre komfortabelt. Mange sofaer hvile eller kan bli omgjort til senger, men tradisjonelle sofa er utformet for å sitte og ikke reclining.

Endringer i funksjoner

Møbeltrekk stiler og typer fylling har variert gjennom årene i tradisjonelle sofaer. Noen brukte hestehår eller moss å fylle deres sofaer, mens ned og skum er mer vanlig i dag. Tillegg av knapper å holde materiale og coil kildene til komfort var ikke selv introdusert som en fast del av produksjon sofaer til 1900-tallet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com