Kenmore keramisk komfyr ovnen er ikke varme

Når ovnen ikke varme, oppskrifter kan være bortkastet og smaksløker er venstre misfornøyd. Heldigvis kan du ta noen tiltak før du gir opp og kaller en reparatør. Imidlertid ikke nøl med å kontakte departementet Kenmore kunden bekymre hvis du ikke er komfortabel med å forsøke feilsøking på egen hånd.

Lenge Forvarmingen tid

Kenmore ovner må være forvarmet før du setter mat inne. Men hvis ovnen tar for lang tid å forvarme, det kan være en problemfri. Se på kontrollpanelet for å se om selvrensende syklusen ikke tilfeldigvis aktivert. I så fall vente syklusen til å fullføre. Når ovnen døren låser, kan du starte å bruke ovnen.

Uriktig forvarming

Hvis du holde ovnen døren åpen eller selv ved et uhell åpne ovnen døren i fasen for forvarming, utløses den "dør TELVOL"-lampen og ovnen vil ikke varme. Alltid holde ovnen døren lukket under forvarming og tillater forvarming syklusen å fullføre. Som regel kan du 10 til 17 minutter til riktig Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit (177 grader C).

Døren "TELVOL"-lampen

Et annet panel lys som kan være på og forårsaker ovnen ikke til varme er den "Døren TELVOL"-lampen. Hvis det skjer, det er hva som hindrer ovnen å aktivere. Trykk og hold knappen "clear/off" i tre sekunder. Vil du høre PIP lyder og burde se "TELVOL" meldingen klart. Meldingene "døren låst" blinker til ovnen døren er helt ulåst, slik at du kan fortsette å bruke ovnen.

Skjulte Bake funksjonen

Ovnen vil ta lengre tid å forvarme hvis det har en "skjulte bake"-funksjon. Se brukerhåndboken for å finne ut hvor mye tid å tillate for forvarming hvis ovnen har denne funksjonen. Faktor i den ekstra tiden nødvendig for forvarming neste gang, og tillater forvarming syklusen å fullføre uforstyrret av åpne døren.

Ovnen fortsatt ikke varme

Hvis de nevnte feilsøkingsforslag ikke rette problemet, må du justere fabrikk standard temperaturen. Du kan justere temperaturen pluss eller minus 35 grader Fahrenheit (19 Celsius) uten å svekke dens normal operasjon eller å måtte justere anbefalte ovnen innstillinger for oppskrifter. Trykk på "bake", og Still inn temperaturen til 550 grader F (287 grader C) ved å holde knappen "opp". Når skjermen viser 550, trykk og hold knappen bake i to sekunder. Når du ser en to-sifret display, slipp knappen bake. Displayet skal vise forskjellen mellom opprinnelige fabrikk innstillingen temperaturen og gjeldende temperatur. Trykk og holde opp eller ned for å nå fabrikken forhåndsinnstilt temperatur oppgitt i manualen. Aktivere ovnen for å se hvis den varmer riktig. Hvis ikke, bør du planlegge en avtale for en tekniker å komme med.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com