Fungerer en rom luftfukter Hvis døren er åpen?

Effektiviteten av en luftfukter, avhenger av størrelsen på et rom sammenlignet den luftfukterens kapasitet. Hvis du har en luftfukter som passer for anbefales rommet den er i, holder døren lukket.

Kjøp riktig kapasitet.

Det er hele huset luftfukter og single-rom luftfukter. Single-rom luftfukter er variert inne deres kapasitet, og dette gjøres purposely---hvis du kjøper for stor for en luftfukter rommet ditt, kan du ende opp med et soaking wet. Hvis det er for lite, vil du aldri oppnå målet om fukter rommet.

Velge størrelsen for en ny luftfukter

Først fastslå kvadratmeterantallet for rommet. Hvis det er en standard soverom med 12-av-2 størrelsen, må 144 kvadrat feet fuktigere. Hvis du kjøper en ny enhet, se etter en som sier det vil være mest effektive i dette området. Hvis rommet er spesielt store eller svært høy takhøyde, må du kanskje en større enhet enn standard.

Åpne dører mens du er i bruk.

Ikke åpne døren til et rom der luftfukter er den riktige størrelsen på rommet. Hvis du gjør det, vil fuktigheten unnslippe rommet. Hvis luftfukter er også kraftig for rommet, kan du åpne en dør for å la noen av fuktighet flukten. Mange høyere-end modeller har automatisk justering luftfuktighet, så holde døren lukket for å sikre at rommet ikke overstiger luftfukterens designet kapasitet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com