Dekorere & organisasjon ideer for et lite soverom

Dekorere og organisere et lite soverom er en utfordring, men det kan være en givende. Med en liten tanke og planlegging, kan du ordne soverommet på en slik måte at det tjener formålet uten å føle trang. Nøkkelen er arbeider med komfort og balanse i sinnet. Når du finne ut hvordan å utnytte plassen du har med det du trenger, har du et koselig tilfluktssted.

Størrelse

Størrelse er viktig når det gjelder små soverom og møbler. Objekter som er for store tar for mye plass og gjøre rommet føles trangt. Erstatte store og overstuffed stykker med møbler som har rene linjer. En jern seng er ideell fordi den tar opp lite plass. Velg den minste sengen som gir mest behagelig. I stedet for detaljerte kommoder og armoires, Velg tynn, strømlinjeformet stykker. Plass dresser eller armoire over sengen å skape en følelse av balanse på rommet.

Ordningen

Putte sengen nær veggen utnytte hva plass du har. Denne møbler ordningen holder også soverommet fra følelsen brutt opp. For å unngå en overbefolket følelse, vil bli nok plass til å flytte rundt sengen. Bruk området under sengen for å lagre sesongmessige elementer eller sko. Installere bokhyller på veggene å frigjøre gulvplass. Ordne møbler med nok plass til å skuffer og dører.

Plass

Bruke all plassen du har på soverommet. Dette betyr nøye velge hvilke elementer du faktisk trenger. Ekstra møbler som ikke er nødvendig bare ta opp verdifull plass. En annen måte å utnytte plassen du har bruker dobbelt plikt elementer. De skjule rot dekorative bokser eller stabling kurver er behagelig for øyet. Bruk en headboard som dobler som en bokhylle, og du har en umiddelbar nattbordet.

Dekorasjon

Velg en fargepalett som gjør deg glad. Lyse nyanser gjør mindre rommene føles mer åpen, men dette betyr ikke at du må gå med hvit. Blek nyanser av blått og grønt er ideelle for å skape en beroligende og fredelige omgivelser for soverommet. Varm gul er også et alternativ, fordi disse fargene fremkalle en koselig stemning. Åpne opp soverommet med speil fordi de reflekterer lys og skape dybde. Henge kunstverk å trekke øyet oppover. En annen idé å trekke øyet er montering din gardin stang nær taket. Utseendet av lang, tilstrømmende gardiner gjør rommet føles større.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com