Hvordan å dekorere et pulver rom med en bakgrunn kantlinje

Hvordan å dekorere et pulver rom med en bakgrunn kantlinje

Pulver rom er vanligvis det minste rommet i et hjem. De kalles halvt bad og oftest består av et toalett og vask bare. Fordi de er så små, vil dekker veggene med tapet overvelde et pulver rom. I stedet bør du vurdere å dekorere et pulver rom med bare en bakgrunn-kantlinje.

Instruksjoner

Hvordan å dekorere et pulver rom med en bakgrunn kantlinje

•Velg riktig mønsteret. Bakgrunn grensen, en gang hang, er vanskelig å fjerne. Velg et mønster som vil kompliment din farger og håndklær. Hvis du har mønstret håndklær, velger du en slette grense. Hvis du har vanlig, heldekkende farge håndklær, velger du en ramme med et mønster. Liten mønstre er best i små rom.

•Hang det tradisjonelt. De fleste bakgrunn grensen henger på toppen av veggen, hvor den møter taket. Dette trekker øyet oppover og gjør en liten plass ser større.

•Lag en stol jernbane. Lage utseendet på en stol jernbane ved henging grensen om 36 tommene opp veggen. Maling nederst halvparten av veggen, under grensen, en annen farge enn den øvre delen for et sofistikert, profesjonelt utseende.

•Merk speilet. Bruk bakgrunnsbilde sidekanten for å opprette en "ramme" rundt speil eller forfengelighet.

•Kontroller striper. Selv om bakgrunnsbilde grensen er vanligvis hang vannrett, kan du også henge det loddrett, skape striper på veggen. Bruk din målebånd sørge stripene plasseres med jevne mellomrom, og kontroller at utformingen eller mønster på grensen kan henges i vertikal retning.

Tips og advarsler

  • Faktisk henge bakgrunn grensen kan være vanskeligere enn du tror. Bruke koblingen i ressurser-delen til å lære riktig henge bakgrunn grensen.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com