Hvordan å dekke sprekken mellom ovnen og telleren

Hvordan å dekke sprekken mellom ovnen og telleren

Mat som spruter og faller fra toppen av ovnen i sprekken mellom enheten og telleren kan tiltrekke seg skadedyr som kakerlakker. Rengjøring dette området krever at du flytter hele komfyr ute av posisjon bare for å få tilgang til en liten mengde rusk. En mer effektiv måte å holde sprekken mellom ovnen din og counter ren er å blokkere alle partikler fra å falle ned der i første omgang.

Instruksjoner

•Dekk gapet med vinyl dekke sømmen. Tungen nederst på vinyl søm cover papirlapper mellom komfyr og teller. Mange er brannhemmende, og kommer i standard lengder for å passe de fleste komfyren størrelser. De kommer i en rekke farger som samsvarer med enten komfyr eller teller. Sjekk jernvarehandlere, oppussing butikker og online.

•Plasser magnetiske komfyr stripe over sprekk mellom komfyr og teller. Disse stripene er tiltrukket av metall kokeplate og vil bo i sted uten limet. De også trenger ikke å være gled mellom komfyr og counter, som tillater dem å komme i en flat figur. De kommer i en rekke farger, og mange er resistente brann og varme. Strimler er tilgjengelig på oppussing butikker og online.

•Bridge sprekk mellom komfyr og teller med Spacetape. Spacetape er en nonstick tape som er motstandsdyktig mot varme. Den arbeider analog andre bånd - bare klippe båndet til ønsket lengde og glatt det over gapet. Limet på tapen støtte vil holde det på plass. Nonstick overflaten av tape mulig å tørke opp eventuelt søl eller spruter.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com