Hvordan bygge en bobil vindmølle

Hvordan bygge en bobil vindmølle

En veranda er en vanlig tillegg til en bobil. Det tilbyr ekstra plass å slappe av og nyte utendørs. Men må det bygges riktig for å vare. Bygge verandaen på feil måte kan skade den nye strukturen og ditt hjem. En bobil veranda må bygges separat fra den viktigste strukturen i hjemmet, slik at hovedstrukturen Skift og flytte uavhengig verandaen.

Instruksjoner

•Skjære fire dekk bjelke brett 6 fot lang med en glidende mitra så. Koble dem på endene med 4-tommers galvanisert skruer til en 6-av-6 fot deck ramme i form av en firkant.

•Skjære 12 6 fot-ved-2-tommers lengder behandlet terrassebord brett med spisst så og legge dem over rammen, 1/4 tomme fra hverandre. Sikre styrene til dekk rammen med 3-tommers galvanisert treskruer og en makt driver eller 3-tommers lang galvanisert spiker og hammer.

•Installer fire betong slagg blokker for fot pirene på de fire hjørnene hvor nye dekk vil plassert. Nivå med en snekker nivå, fjerne eller legge til jord for å gjøre dem perfekt nivå.

•Measure avstanden fra toppen av fot bryggene til bunnen av din bobil å finne høyden for innlegget ditt bjelker. Skjær fire dekk innlegget bjelker å denne høyden; vanligvis vil det være mellom 24 og 30 inches, avhengig av høyden av din bobil og fot bryggene.

•Installer dekk legge bjelker til undersiden av dekk av første bruker et sterkt tre lim på siden av dekk innlegget. Angi innlegget på plass i hjørnet av dekk. Skru innlegget og bjelkelag sammen med 4-tommers lang galvanisert terrassebord treskruer og en makt driver.

•Løft opp dekk på de konkrete footings med assistent. Kontroller at den er på nivå med en snekker nivå. Skyv tre mellomlegg under dekk innlegg til dekk nivå.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com