Design Ideas for malte trapper

Design Ideas for malte trapper

Mens farget trappen har et klassisk utseende, infundere å legge farge og mønster til en trapp området med personlighet. Du kan endre utseendet på din trappene på flere måter, men maling er vanligvis den enkleste og billigste alternativet. Det er også ekstremt allsidig fordi den kan brukes til å opprette en rekke mønstre og mønstre som gjør det mulig å finne et tilpasset utseende for ditt trapp.

Stigerør bare

Noen typer maling kan være glatte når treads på en trapp. For å unngå dette problemet, la mønsteret med en naturlig tre finish og male utvidelse delen av trappen. Hvit er en attraktiv farge alternativet når sammenkoblet med tre som har en lysere farge, mens rikere farger som brunt og marinen utfyller mørkere farget løpebaner. Hvis du foretrekker en dristigere titt, men maling stigerør i en rekke farger for en regnbue.

Tofarget

Hvis du foretrekker å male både stigerør og løpebaner i din rett, er male dem én farge en effektiv måte å dekke overflate skader i skogen. Men for en mer interessant utseende, male de stigerør og trinn to forskjellige fargene. Du kan velge to nyanser som er lignende i tonen for en subtil utseende, eller velge kontrasterende toner, for eksempel svart-hvitt, et dristigere utseende. Når du velger lakkfarger for din trappen, faktor i innredningen i området, og velg nyanser som utfyller resten av ditt hjem i fargepaletten. Bruk gulvet og veranda emalje maling da dekker hele trappen fordi det er mer holdbar enn andre typer maling.

Faux Runner

Løpere brukes ofte til å dekke trapper fordi de gir trekkraft og kan gi farge og mønster til trapp. Du kan imidlertid bruke paint til å lage en billig faux løper for din trapp. Du kan bruke bånd lage geometriske mønstre, alt fra enkle til komplekse. For en grunnleggende se, maling trappen en farge og laget en andre skygge over den for å etterligne utseendet til en løper. Bruke tape for å opprette en rombefiguren i midten av en slitebanen og male det i en tredje farge.

Sjablonger

For en enkelt malt design for din trapp er sjablonger et ideelt alternativ. De er tilgjengelige i en rekke former og mønstre, slik at du kan tilpasse utseendet på din trapp. Du kan bruke små sjablonger hele trappen å gi et teppe-lignende utseende, eller velger én stor sjablong figur midt i slitebanen. For en virkelig personlig utseende, sjablongen ord på stigerør i din trapp. Du kan bruke sangtekster eller et sitat fra en bok. Legger til dine familiemedlemmer navn kan være en morsom touch også.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com