Hvordan velge utendørs Patio møbler

Hvis du planlegger noen familien piknik og utendørs samlinger hjemme i sommer, må noen utendørs patio møbler. Det er mange forskjellige typer, former, størrelser og farger av hagemøbler. Du kan få en firkantet bord som har plass for fire en rundebordskonferanse for seks med en stor paraply, og selv liggestoler å støvel. Denne artikkelen vil vise deg hvordan velge utendørs patio møbler.

Instruksjoner

•Figure ut budsjettet. Hvis du har et stort budsjett, har du uendelige muligheter for din patio møbler, inkludert dyre teak for et tre møbler. Hvis budsjettet er veldig stramt, kan du likevel få hyggelig utendørs møbler, men du vil være begrenset til noe billigere som rørformede aluminium.

•Look på landskapet av verftet. Hvis du har en liten plass for hagemøbler, må du vurdere størrelsen. Du kan ikke ha et stort bord for 10 med en enorm paraply hvis du har et lite område mellom huset og din nabo som plassen for din patio møbler. Hvis du har en større plass, kan du velge en tabell med ingen paraply, og får en stor baldakin for over tabellen å gi skygge.

•Determine hvor mange mennesker vil sitte ved bordet. Hvis du kjøper en tabell, vil finne ut hvor mange bruke det på en gang. Du kan ha en familie på fem, men vet at ofte tre naboene vil bli med deg. Tenk på dette når de bestemmer seg for tabellen og sitteplasser.

•Determine luksus nivå og hvordan utendørs patio møbler vil bli brukt. Hvis du vil har romantiske kvelder med din ektefelle hele sommeren, vil du kanskje noe elegant. Hvis barna skal spise pølser og hamburgere på patio møbler, kan du velge noe mer grunnleggende og holdbare.

•Decide på typen materiale. Du kan velge teak, som ville være utrolig holdbar. Planlegg å tilbringe $1000 eller mer hvis du går med dette alternativet. Du må bestemme om du vil puter på stolene. Bestemme tabellen øverst, for eksempel glass øverst eller plast. Hvis du går med glass, vet du at en storm banket over tabellen kunne bryte glasset.

•Decide på et fargetema. Se på resten av gården og patio. Kontroller at hagemøbler fungerer godt med andre farger i hagen din. Hvis du har alle hvite blomster og en grå patio, kan du velge hvit flettet patio møbler. Eller kanskje du vil lyse farger for å sprite opp et kjedelig ser verft.

•Velg alternativene du ønsker. Dette omfatter en paraply, en baldakin, bord og stoler. Du kan også inkludere en utendørs peis. Noen tabeller faktisk kommer med innebygd peis i midten! I tillegg til bord og stoler, kan du ønsker å ha lounging stoler og et lite salongbord drinker og magasiner. Hvis du virkelig ønsker å gå ut, kan du få en utendørs sofa og matchende stoler.

Tips og advarsler

  • Når du velger utendørs patio møbler, vurdere vedlikehold. Spør hvordan møbler må renses, for eksempel.
  • Når plukke et bestemt sett med hagemøbler, kan du sitte i stoler å sørge for at de er komfortable. Du kan se på noen stoler og tror de ser flott, men når du sitter i dem du finner de var ikke så bra som forventet.
  • Hvis du har puter på stoler patio møbler, Velg de som ikke blir ødelagt i første regn storm. Finne noen som er vanntett, eller som kan lett rengjøres.
  • Kontroller at du har en måte å få det hjem og montere den før du kjøper patio møbler. Hvis du ikke har en lastebil og verktøy, kan du ønsker å spørre om butikken kan montere og levere den for deg for et gebyr. (Eller be dem om de kan frafalle avgiften!) Det kan ikke skade for å spørre om du kan kjøpe visning modellen er allerede satt sammen.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com