Hvor mye varme kan skifer håndtak?

Hvor mye varme kan skifer håndtak?

Gulv, benkeplater, peis og ildsteder er innlemmet i innredningen av mange boliger og kommersielle bygninger. Ulike typer brukes til diverse programmer basert på utseende, holdbarhet, avlyse motstand og eventuelt varme toleranse. Skifer er blant de naturlige steinene som kan tåle høye temperaturer.

Varme toleranse

Skifer benkeplater ikke svi, tegn eller misfarges hvis du angir varme gryter og panner på dem. Faktisk, det er så motstandsdyktig mot varme, du kan bygge peis bokser og ildsteder fra skifer og uendelige bygge brann i peisen uten sjanse av skifer cracking eller bryte.

Skifer formasjon

Skifer er en forvandling av leire og skifer opprettet på senger av gamle hav av en kombinasjon av trykk og varme brukes til skifer og leire gjennom tusenvis av år. Denne prosessen kalles foliering, justerer mineralene i forskjellige retninger, danner tynne lag av rock som følger sammen fra det konstante presset. Noen skifer har naturlige dekorative mønstre på overflaten, dannet av plante og dyr fossiler. Hvis du har den lykke å finne skifer med disse naturlige design, bruke dem som en dekorere brennpunkt i stein prosjektet. Hardheten av skifer, avhenger av hvor det er minelagt. De vanskeligste skifer kommer fra USA, Storbritannia og Canada.

Skifer klassifisering

To generelle klassifikasjonene naturlig stein er siliceous og kalkholdig. Skifer, sammen med granitt, kvartsitt, sandstein, bluestone og brownstone er siliceous, som betyr at det i stor grad består av silisium. Silika er et stoff i sand brukes til å lage glass, som bidrar til holdbarheten. Kalkholdig stein er mykere og mer delikat, dens viktigste komponenten er kalsiumkarbonat, en ingrediens i maling, tannkrem, Antacida og sement. Vanlige typer kalkholdig stein i hjemmeinteriør inkluderer kalkstein, marmor, travertin og onyx.

Andre skifer fordeler

Foruten å være ekstremt varme tolerant, er skifer immun mot syrer som finnes i mange rensing produktene, sitrus juice og alkohol, gjør det et bedre valg for kjøkken tellere og gulv. Selv om skifer lett riper, kan merkene være polert ut med fine-korns slipepapir eller mineralolje. Noen huseiere som riper og føler de legger til robust karakter av skifer. Skifer er nonporous, så den ikke absorberer væsker. Skifer krever ikke tetting.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com