Hva er typene motorsager?

Bruke aktuelle så er kritisk til å gjøre det beste arbeidet med klipping prosjektet. Spenner fra motorsager som kutte ned trær til jig sager oppretter intrikate mønstre, kommer motorsager i en rekke former og størrelser.

Sirkelsag

En sirkelsag kutt rette linjer over korte eller lange avstander. De er drevet av en elektrisk motor og kan utstyres med forskjellige størrelser og typer knivbladene. Fordelen med sirkelsagen er dens portabilitet. Det utfører mange av de samme jobbene som en stasjonær bord så, men er lettere og mer kompakt. Tømrere bruker primært rundskriv sager for rask og effektiv utforming arbeid.

Gigg eller sabel så

Bruk en stikksagen hvis du kutte buede linjer. Gigg sager er utstyrt med en metall fot som rir langs overflaten av materialet. En liten blad beveger seg opp og ned---som en symaskin---langs kutte. Mens tregere enn andre motorsager, er jig så mer nøyaktig. Liten bladet gjør denne så perfekt for intrikate skjæring eller bla arbeid.

Stempelkompressorer så

Den Stempelkompressorer så motorisert bladet beveger seg frem og tilbake som en hånd så, bare mye raskere. Det er best egnet for riving arbeid, for eksempel gjennom veggen studs eller fjerne deler av sub gulv. Lange flate bladet fungerer godt i trange hjørner. Når utstyrt med en spesiell blad for metall, den Stempelkompressorer så kutt gjennom avløp og rustne bolter.

Kjedesagen

Avhengig av størrelsen, kan motorsager trim hekker, fjerne greiner og falt trær. Den så motor driver kutte kjede---mye som en sykkel kjede---rundt en flat metall arm i høy hastighet. Gass-drevet motorsager er mer mobile og kraftigere enn elektriske versjoner.

Bord så

Bord så effektivt utfører en rekke kutte, men er mindre bærbare enn andre motorsager. Generelt, de tyngre så, på kraftigere og nøyaktig det er. Apparatet består av en justerbar runde kniv montert i midten av et metall støtte tabellen. Takk til bordet, kan dette så kutte større lager med større presisjon enn en sirkelsag. En rip-gjerde holder lager på en rett linje går bladet, sikrer en jevn klipp.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com