Hvordan installere etasje badekar

Det er ganske vanskelig å installere nye badekar i første etasje. Du trenger en assistent for denne jobben eller en profesjonell. Hvis det nye badekaret er samme størrelse som den gamle, er det ikke helt idet vanskelig idet fra begynnelsen, fordi rørsystemer og rørfikstur skal justeres ganske godt. Hvis ikke, må rørene endres før det nye badekaret er installert. Du må erstatte den gamle overflaten eller oppdatere den slik at den hviler på kanten av det nye badekaret når det er på plass. Bruke sement backerboard under noen fliser i området badekar fordi gips ikke støtter så mye fuktighet på egen hånd.

Instruksjoner

•Bytt noen skadet gulvplanker og subflooring under og rundt badekar området.

•Build en støtte treramme "skid" avhengig av badekaret ditt. Den nøyaktige dimensjoner og instruksjonene skal inkluderes med det nye badekaret. Det nye badekaret plasseres innenfor denne rammen.

•Construct en ny mørtel seng. Bruk thinset mørtel eller betong, følge instruksjonene på pakken. Gjøre mørtel sengen 1 til 2 inches tykke.

•Still badekaret i sted og montere badekar drain tilkoblinger. Du trenger en hjelper å gjøre dette, som badekar er svært tung. Plass i avløpet i rørlegger er kitt og trykk det på plass. Stram sil cap. Hvis heis stangen for avløp topper har en strekkfisk, slå den justeres koblingen slik stopperen sitter riktig i avløpet åpningen.

•Refit eller reseal lekkasjer rørene til adressen. Installere tappekran og dusj fixtures. Bruk sparkelmasse på den mannlige tråder til å besegle dem. Sy på escutcheon med et sett ovenifra. Skru på varm/kald håndtakene. Se etter lekkasjer og ombygging om nødvendig.

•Seal karet omgir med caulk og vanntett silikon. Kontroller at ingen vann siver bak inventar vann skade. Hvis du vil erstatte gips, bruke nye gips, tape, sand, og fullfører veggen. Hvis bruker fliser, bruke sement backerboard først og deretter legge flis.

Tips og advarsler

  • Kontakt byens bygningen avdeling for å få tillatelse og finne ut bygging kodene.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com