Hvilke typer liten kompakt Evergreens

Hvilke typer liten kompakt Evergreens

Ifølge Morton Arboretum tjene lav vekst eviggrønne busker en rekke formål i landskapet. De kan opprette personvern rundt et dekk eller uteplass, stabilisere bakker eller fyllinger, gi bakgrunn for andre planter og skjermobjekter med en grønn farge hele året. Det er flere typer små, kompakt evergreens som kan brukes i flere forskjellige US Department of Agriculture (USDA) hardførhet planting soner. Mange forskjellige eviggrønne arter har blitt dyrket i dverg varianter, som gir gartnere med flere alternativer for hjemmenettverk eller kommersielle landskapet.

Inkberry kristtorn (ilex glabra)

Inkberry kristtorn er en Bredbladet eviggrønn busk som kan brukes i mange ulike geografiske områder. Busk er vanligvis finnes i fuktig våt jord i en rekke klima; Ifølge forfatterne Michael Dirr og John Alexander III av Arnold Arboretet, busk også har en høy salt toleranse og ligger nær havet områder også. Inkberry holly busker blomster på våren og sommeren og produsere svart blekk-farget bær om høsten. Det er flere kultivarer inkludert "bronse" "tett" og "Norden." Kultivarene variere litt i blad form, størrelse og farge.

Mugo furu eller sveitsiske Mountain furu (pinus mugo)

Mugo eller sveitsiske furutrær, er en liten, rundt busk med tett nåler som dverg varianter opprettholde en liten, kompakt form. Disse busker vokser best i full sol og loamy jord og er nyttig i skjermen beplantning fordi de holde sine interne nåler i mange år. Disse busker kan tolerere frysing så lenge røttene er beskyttet, som betyr at de trives i sone 2 til 7.

Dverg Alberta Gran (picea glauca 'Conica')

Dverg Alberta Gran busker er liten, koniske og eviggrønne. De har en fin tekstur og tykk tetthet og vokse i full delvis solen. De vokser i godt drenert jord i områder der luften kan sirkulere for å holde fuktighet bort. Busk er sakte voksende og hardfør sone 2. Ifølge Ohio State University's Plantfacts nettsted, dverg Alberta Gran busker som oppreist pyramideformede kolonner og er vanligvis ganske kort.

Golden Globe tuja (Thuja Occidentalis)

Ifølge Arbor Day stiftelsen, golden globe tuja er sirkelformet busker som kan brukes som en hekk plante. De vokser i klima av Nord og Midtvesten USA i soner 2 til 7, og de er eviggrønne. Golden globe tuja vokse ca 2 til 3 fot høy og 2 til 3 fot bred. De gjør godt i full sol og sure, loamy godt drenert jord.

Grønn perle Boxwood (Buxus "Grønne perle")

Ifølge Kemper Center for hjem hagearbeid nettstedet vedlikeholdes av Missouri botanisk hage, er grønne perle boxwood best dyrkes i gjennomsnitt, medium-fuktighet jord i full sol del skygge. Denne busk er en Bredbladet eviggrønn som vanligvis vokser ca 2 fot i høyden og bredden. Boxwoods er svært tolerante beskjæring og skråstilling og årlig tynning holder luften circulating rundt planter. Selv om best brukt i et skjermet vinter sted for å unngå fargeendringer, er grønn perle boxwood vanligvis svært motstandsdyktig mot vinteren brenne. Denne busk vokser best i soner 5 til 9.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com