Organisk No-Till ugressmiddel alternativer

I tillegg en rekke kommersielt produsert organisk plantevernmidler finnes det flere organisk husholdning eller lett kjøpt stoffer som kan gi en Luke-drapet funksjon. Bruke organisk plantevernmidler forhindrer bruk av potensielt farlige giftige kjemikalier, spesielt for familier med kjæledyr eller barn som kan komme i hyppige kontakt med hageområdet.

Eddik

Husholdningenes eddik er et flott alternativ til ikke-organisk plantevernmidler, og er naturlig produsert av råtnende plantemateriale under anaerob forhold. Vanligvis laget bare av druer, epler eller korn, inneholder eddik fra 5 til 15 prosent eddiksyre. Jo høyere syre konsentrasjonen i eddik, mer pålitelig det kan brukes som et ugressmiddel. Syre forringer raskt i vannet, men så eddik behandling ikke bør gis før regn. Eddik er mest effektiv på mindre planter, med god kill-hastighet for planter har til bare fire store blader.

Naturens Avenger Luke Killer

Produsert av Avenger organiske, en all-organisk linje med hagearbeid produkter, er Avenger luke killer en sitrus oljebasert ugressmiddel som anses tilsvarende til andre syntetiske plantevernmidler, med synlige resultater ofte innen to timer eller mindre etter sprøyting. Akkreditert av USDA National organiske Program for bruk på USDA sertifisert avlinger, fungerer denne luke killer i kjølig og skyet forhold.

AllDown grønn kjemi ugressmiddel

AllDown grønn kjemi ugressmiddel er ikke-selektive Luke og plante morder som brenner ned øverste vekst og løvverk. Er hurtigvirkende, denne ugressmiddel vil ikke bevege seg gjennom jorden skade i nærheten planter eller skade meitemark eller andre gunstige bakterier og sopp.

Mais Gluten måltid

Et biprodukt av våt-fresing mais kjerner, mais gluten måltid er en naturlig ugressmiddel. Det fungerer ved å hemme rot formasjon i spirende planter, og derfor bør brukes rundt modne planter. Mais gluten måltid påvirker ikke allerede etablerte planter, og kan også brukes som en organisk gjødsel, samt et ugressmiddel.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com