Hvordan ta en knoke av en prærien 650

Ta styringen knoke av Prairie 650 ATV er nødvendig for å erstatte delen. Opprinnelige styrespindlene er del av en tilbakekalling og kan fjernes med noen grunnleggende automotive verktøy i omtrent en time eller to. Den styringsaggregater knoke fester den ytre trekkstang og kuleleddet til hjulet spindelen for å slå rattet på ATV.

Instruksjoner

Oppbevaring Prairie 650 ATV på en flat, nivå overflaten og angi sendingen i "Park." Plasser tre blokker bak bakhjulene og løsne det lug vanskelige problemer på forhjulet med dekk verktøyet.

•Løft opp frontprogram ATV med et gulv jack og sted en jack står under bilen. Ikke plass jack stå under styring knoke som skal fjernes.

•Lavere bilen på jack står og fjerne forhjulet fra bilen. Løsne boltene holder brems skyvelære på rotoren med en socket skiftenøkkel og suspendere brems skyvelære fra kjøretøy rammen med en wire kleshenger.

•La rotoren av spindelen og koble cotter pin fra mutteren på kuleleddet med en tang. Løsne mutteren med socket skiftenøkkel og press bidétbatteri fra styringsgruppen knoke med en liten Lirk bar.

Frakobles den ytre trekkstang fra styringsgruppen knoke liten snuse bar og fjerne styring knoke fra prærien 650 ATV.

•Gjenta trinn 1 til 5 for å fjerne den styringsgruppe knoke på motsatt side av ATV.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com