Hvordan erstatte kjøkken maskinvare med matchende messing hengsler

Hvordan erstatte kjøkken maskinvare med matchende messing hengsler

Erstatte maskinvaren for kjøkken skap, skuffer og dører kan endre utseendet på de objekter akkurat nok til å påvirke en subtil endring i utseendet på kjøkkenet som helhet. Dette kan være spesielt sant når erstatninger i messing. Messing hardware og hengsler opprette en umiddelbar virkning med seere, står ut i kontrast fra tre flater med en skinne som er vanskelig å savne. Heldigvis er montering messing hardware ikke forskjellig fra montering andre metall. Alt du trenger er et par skruer, og endres.

Instruksjoner

•Fjern den eksisterende kjøkken maskinvaren fra dører skuffer og skap ved hjelp av en skrutrekker til å fjerne skruene som holder maskinvaren på plass, og deretter trekke maskinvaren unna.

•Bruk et målebånd for å måle avstanden mellom skruehullene i Maskinvareelementer holdt på plass med to eller flere skruer.

•Få erstatning maskinvare stykker i messing fra en jernvarehandel. Bruk målinger av skruehullene for å finne erstatning stykker til å passe to hull mounts. Sørg for å få like skruer for montering av ny maskinvare.

•Monter erstatning maskinvaren i stedet bruker skrutrekkeren og matchende skruene som kom med ny messing stykker. Skru den nye maskinvaren tett i stedet, ta vare ikke for å huljern kabinettet, skuffen eller døren overflaten med skrutrekker spissen i prosessen.

•Fjern hengsler at du ønsker å erstatte med messing hengsler fra dørene med skrutrekkeren. Ta hengslene med til jernvarehandelen å finne messing erstatninger, stikker med ekstern eller intern utskiftninger som samsvarer med typen hengsel fjernet. Kontroller får du matchende tre skruer for montering hengslene på plass.

•Bruk skrutrekkeren knytte nye messing hengslet til døren. Hvis området for hengslet i døren er for liten for utskifting, bruker du en ruter for å utvide plass, kutte i tre av døren dypt nok for å matche dybden eller form av erstatning hengselet. Knytte nye hengslet til døren med skrutrekkeren for å skru ut de tre skruene gjennom monteringshullene hengselet og inn døren. Bruk plasseringen av de gamle skruene gjennom døren på medisinskapet ansiktet som en guide for nye skruen plassering.

•Plasser døren mot CAB ansiktet, eller dør-rammen der du må knytte den andre siden av hengselet. Merke skruehullene mot CAB ansiktet eller dør rammen med en blyant gjennom skruen monteringshuller i hengslet.

•Fjern døren og bore små pilot hull inn i skapet ansiktet eller dør rammen med en elektrisk drill. Sett døren tilbake på plass, og deretter bruke litt skruen med øvelsen for å skru hengslene trygt i stedet bruker de tre skruene som du kjøpte med messing hengslene. Når dørene etter skru hengslene i stedet for jevne bevegelser og foreta noen justeringer skruen posisjonering trengte før med dører som du normalt ville.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com