Rommet farge ideer med Zebra aksenter

Rommet farge ideer med Zebra aksenter

Zebra er en dyr ut som går bra med nesten alle farger og er en utskrift som kan også komme i andre farger bortsett fra svart-hvitt. Zebra aksenter i alle rom i hjemmet kan opprette en funky og elegant atmosfære. Hvordan du bruker zebra utskrifter som en aksent og fargene du vil bruke med zebra utskrifter kan bestemme utseendet av rommet.

Nøytrale farger

Nøytrale farger, for eksempel hvit, svart og grå, kan brukes når dekorere med zebra aksenter. For eksempel i et soverom, velge en nøytral farge, som grå, for sengetøy og vegger. Bruk svart og grå eller sort og hvit zebra Skriv ut vinduet behandlinger og svart og grått eller svart og hvit zebra Skriv ut dekorative kaste puter.

Primærfarger

Rødt, gult og blått er primærfargene og kan brukes i rom med zebra aksenter. Velg en av disse fargene som Basisfarge for rommet ditt. En måte å bruke en primærfarge er å male veggene gul og velge en annen nyanse av gult for vinduet behandlinger. Pynt med en seng trukket i en Canyon som aksent. Dekker sengen i hvitt ark og med en gul Trøsteren som passer din vegger eller vinduet behandlinger. Legge til en annen aksent ved å legge en zebra Skriv ut område rug i rommet.

Sekundære farger

Utforme en stue med en av sekundære farger-grønn, oransje eller lilla-som er opprettet ved å blande to primærfargene. Pynt med en oransje sofa, for eksempel og bruk zebra Skriv ut dekorative puter som aksenter. Likeledes, du kan velge en nøytral farge for sofaen, for eksempel hvitt eller beige, og Dekorer med oransje og svart zebra Skriv ut dekorative puter. Fullfører utseendet av enten dekorere med en solid oransje eller zebra Skriv ut vinduet behandlinger og oransje lamper. Du kan også dekke en hele lenestol i en sebra ut stoff.

Neonfarger

Neonfarger fungerer best i et barns eller barns soverom. Du finner zebra utskrifter i neonfarger for dekorative elementer inkludert sengetøy, bilderammer og selv kunstverk. Den beste måten å trekke av dette er å velge en neon fargen, slik neon rosa, og å male alle vegger i rommet i denne fargen. Velg hvite møbler å tone ned lysstyrken på veggene og Dekorer med neon rosa sebra aksenter, for eksempel putevar, en dyne og en lampeskjerm.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com