Hvordan du installerer nye badekar

Hvordan du installerer nye badekar

Etter en lang dag med shopping på din favoritt lokale oppussing butikken, har du opprettet det hjem med din nye badekar. Det blir sent og du ønsker å ta en dusj før sengetid. Ingen grunn til bekymring. Nå som gamle badekar er ut av veien og du har tatt deg tid til å forberede før du gikk shopping, kan du har badekar på plass på et blunk. Installasjonen tar omtrent en time og vil gi deg mye av gjør det selv-tilfredshet.

Instruksjoner

•Åpne og mål. Alltid ta deg tid til å dobbeltsjekke at du har fått riktig størrelse badekaret. Inspisere badekar og se etter eventuelle feil før du installerer: du absolutt vil ikke prøve å returnere badekaret halvveis gjennom installasjonen.

•Sett badekaret. Forsiktig skyve badekaret på plass, og pass på ikke å støte rørene dine avløp og overflyt. Når karet er på plass, ta nivå og kontroller at det er nivå. Dette hindrer stående vann i badekaret. Når utjevning er gjort, anchor badekaret på veggen med skruer, ifølge produsentens forslag.

•Sett avløpet og overflyt. Nå som badekaret ditt er på plass, er det tid å installere den nye avløp og overflyt maskinvaren. Legge til nye gummitetningen som fulgte med din nye avløp, så bare slå avløpet klokken, før det er stramt. Installere nye overflyt maskinvaren på denne tiden. Bare Legg pakningen som fulgte med maskinvaren, så slå de to skruene med klokken, før de er tett.

•Installer dusj skapet. Starter med din tredelt dusjhjørne, ta den første brikken som hører i front og skjære hull for tappekran og knotter. Når dette er gjort, lå stykke på plass og tape den på veggen. Deretter plasserer gjenværende bitene og tape dem opp. Med dusj skapet på plass midlertidig, sjekke sin plass alt skal nivå. Ta ned deler og tape. Begynne å spre din dusj lim på veggen der din dusjhjørne var. Ikke bruk for mye lim; du ønsker ikke et rot. Plass dusjhjørne tilbake på plass.

•Installer kranen og knotter. Plasser kranen mot røret og vri det med klokken til den er fast og peker ned. Installere knotter ved å sette dem på plass og dreie skruene med klokken, før de er tett. Sette på knott dekker. Kontroller at varme og kalde dekker på de riktige kranene.

•Seal badekar. Kjøre en 1/4-tommers perle av silikon caulk rundt der dusjhjørne og badekar møtes. Deretter Kjør en 1/4-tommers perle av silikon caulk der badekar og gulvet møtes. Dette vil hindre at noen søl siver under badekaret.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com