Retro bad stiler

Retro bad stiler

Badene er vanligvis en av de minste rom i huset, og egner som seg til eksperimentelle dekorere. Du kan gjøre om design hvis du ikke er fornøyd med resultatet uten å rive ned tonnevis av tapet eller oppdatere en stor plass. Hvis det er en bestemt sjanger av innredning som appellerer til deg, bruke badet for å uttrykke at interessen. Siden et bad er et privat sted, har familie og venner tid til å verdsette din innsats.

Art Deco

Art Deco var en kunstnerisk design bevegelse på 1920-tallet når form og funksjon konvergerte for elegant design som hadde en futuristisk følelse, men var laget av tunge, klassiske materialer som bronse og jern. Art Deco var berømt for enkle geometriske mønstre. Opprette et lagdelt kantete mønster med kontrasterende fliser i dusjen eller gulv. Bruke sort, krem, gull og teal, alle avslørende valg av Art Deco sjangeren. En tynn gull uthevingslinje rundt noen nøttetre gir en klassisk preg.

på 1970-tallet

På 1970-tallet var preget av lyse farger, taktile strukturer og fet geometriske former. Male vegger i lyse oransje eller gul. Male et mønster av prikker eller firkanter på molding hvis du kunstnerisk tilbøyelig, eller ganske enkelt velge en aksentfarge som utfyller veggene. En nøytral krem eller brown vil fungere hvis din vegg farge er spesielt lys. Få en funky shag gulvteppet og en sprø dusjforheng glitrar eller har en tekstur, som en gardin laget en pakking bobler materiale.

Edvardianske eller viktoriansk

Disse epoker representerer royal forfall og overdådig luksus. Opprette et bad en konge med en clawfoot badekar, hvis du har budsjett. Velg bakgrunnsbilde med en floral design og tunge gardiner i en mørk fargen like dyp Burgund eller lilla. Du kan bruke fargene i bakgrunnen til å finne en skygge for din gardiner å oppnå en harmonisk utseende. Montere noen vintage magasinet annonser eller bilder i ytre skåret rammer.

Franske land

Franske Country motivet har lyse og solfylte farger som gult, lilla og blått, med fokus på naturlige materialer og naturen figurer. Male veggene i en lys gul eller bruke floral tapet. Holde seg til enkel hvit eller krem for listverk. Accessorize badet med flettekurver eller en samling av tørket urter i en enkel treramme. Naturlige materialer som bomull eller Lin fungerer best for dette motivet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com