Hvordan å dekorere en stor trapp vegg

Hvordan å dekorere en stor trapp vegg

Trappen er ofte det første du ser når du angir et to-etasjers hus, så det er av ekstrem viktighet for gjør denne veggen en viktig funksjon i rommet som tar deg og dine gjester ved ankomst. Maling, tapeter, kunst, bilder og tilbehør er enkle dekorasjoner legge til skjønnheten i trappen. Murverk eller side ved side legger en alternativ funksjon trapp veggen.

Instruksjoner

•Paint store trappeoppgangen veggen. Fargen kan utfylle fargene på andre nærliggende vegger, eller det kan være en nøytral farge. Bruke maler tape for å beskytte alle molding eller hånd skinnen hvis det er på denne veggen. Fet grafikk er et annet alternativ. For eksempel hvis nærliggende vegger er malt hvit, ville fet grafikk bruke være en sebra eller polka dot mønster.

•Legg lim dekorasjoner på veggen eller male et mønster på veggene. Veggdekor eller sjablonger er to alternativer som lar deg raskt og enkelt bruke et mønster på veggene. Maling blomster, geometriske figurer eller en dekorativ design noen inches. La noen tommer stor avstand mellom hver merket hvis du vil bruke disse i stedet.

•Apply bakgrunn hvis ønskelig. Tapet er en rimelig metode for å gjøre veggen overholder dekorative temaet du ønsker. Et alternativ er å bruke en kantlinje rundt bare toppen av veggen.

•Legg dekorativ stein på veggen om ønskelig. De fleste steiner som er typisk gulv alternativer kan også bli overholdt veggen. Marmor, granitt, dekorative betong, keramiske fliser, glass fliser eller en kombinasjon av fliser er alle alternativer som kan legge til en luksuriøs titt på veggen.

•Hang familiebilder på trapp veggen. Bruk svart / hvitt bilder for et klassisk utseende eller bilderammer som blander godt med veggen. For eksempel utfyller en sand-farget ramme en beige vegg. Bruke en rekke bilde rammestørrelser og former, men bruke samme type og fargen på rammen, som tre eller metall. Henge bildene slik at de stige med økningen av trappen.

•Hang kunst som et alternativ til bilder. Tre til fem store kunstverk Fyll en stor trapp vegg. Henge lerretene på samme høyde eller få dem øker radhøyden med fremveksten av trappen.

•Legg tilbehør. Tilbehør kan dekorere veggen på sine egne, eller kan utfylle andre Veggdekor, for eksempel bakgrunn, kunst eller bilder. Et stort speil gjør rommet synes større, og sconces hjelpe lyser bildegalleriet. En hylle som er i en høyde som ikke forstyrrer trapp trafikk kan du plassere knick-knacks ferier eller noen tilbehør som passer ditt innredning.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com