Om indirekte terrassen dekker

Hvis du ikke er i stand til å bygge et tak for patio, eller foretrekker å ha muligheten til å avdekke terrassen når du vil, er en indirekte terrassen dekke ett alternativ.Dekker patio er laget av mange forskjellige materialer og kommer n forskjellige stiler slik at du har valg slik at du kan fremheve din personlige stil i din uteplass.

Uttrekkbar markiser

Ett trekkes tilbake markise er en valget av en indirekte terrassen. Laget av lerretet materialer som er resistente mot solskader og tilgjengelig i mange forskjellige farger og mønstre, disse markiser feste til huset og rulle ut for å dekke terrassen. Dette gjør dem lett å trekke at flere solen på terrassen.

Telt-stil dekker

En mindre versjon av utendørs arrangement telt, patio teltet er laget av et holdbart lerret eller sailcloth materiale, og er den perfekte størrelsen å beskytte patio møbler og gir skygge. Dette er ikke så lett fjernet som trekkes tilbake markise, men er fortsatt ikke en permanent dekke. Disse er også tilgjengelig i mange farger og stiler, inkludert vist sider og scalloped kant.

Fordelene av indirekte terrassen dekker

En indirekte terrassen dekke gir beskyttelse mot solen, kan opprette lavere temperatur på terrassen og vil forhindre falming og sol skader patio møbler. Bruke en uttrekkbar patio cover gjør åpne opp området som solen en rask og enkel oppgave. Indirekte terrassen dekker opprette en skyggefull, komfortable familie område hvor du kan slappe av og nyte utendørs uten å være i unrelieved sollys.

Kostnader

En grunnleggende telt-stil indirekte terrassen cover kan finnes på de fleste hjem og hage, og vanligvis koster mellom $200 og $300.Ett trekkes tilbake markise er dyrere fordi det gir mer allsidighet. Det er store merker som Sunsetter, som er priset basert dimensjonene og koste alt fra $1000 til $3000.Uttrekkbar markiser som du kan kjøpe i butikkene er litt mer fornuftig, alt fra $500 til $1000 for en full-size fortelt.

Betraktninger

Når du kjøper en indirekte terrassen dekke, må du sikre at du får riktig størrelse å dekke din uteplass.Hvis du velger en trekkes tilbake markise må du sikre at du har en stabil vegg å installere den.Et telt-stil dekke krever plass for hjørne innlegg å sitte.

Alle indirekte terrassen dekker som er laget av kanvas eller klut må til slutt byttes ut på grunn av sol og vær skade. Så vær oppmerksom på at dette ikke er en engangs kjøp.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com