De beste måtene å knytte en bokhylle til en vegg

Mens noen bokhyller er utformet for å hvile på gulvet, er andre utformet for å monteres på veggen for et flytende utseende eller ekstra støtte for bokhylle. Noen produsenter kan foreslå bestemte måter å henge bokhyllen, men ideelt måter å henge møbler for å beskytte dine murer og skaffe maksimum oppbacking for enheten bokhylle. Bestemme hvilke montering metoden fungerer for valgt hylle før bore hull i veggene og hyller enheter.

Veggen Studs

En vegg stud finder er et nyttig verktøy når du kobler bokhyller til vegger. Siden bøker og hyller er ofte ganske tunge, kan de koble fra veggen og forårsake alvorlige veggen skade hvis enheten ikke er gitt riktig veggen støtte. Bruk en vegg finder til å finne stenderne under din vegg forberedelse. Som du knytter bokhyllen til veggen med lange skruer, sikre at skruene nå i veggen studs for optimal støtte. Bruk minst to veggen studs med støtte for over bokhylle.

Kryssfiner paneler

En annen nyttig alternativ når du kobler en bokhylle til en vegg skaper kryssfiner paneler som primære montering panelet. Disse kryssfiner paneler er knyttet til veggen, helst veggen studs hvis enheten er store og tunge. Kryssfiner paneler må installeres både langs toppen og bunnen for optimal støtte, med minst to veggen studs. Bokhylle er deretter koblet til kryssfiner panelene som en sekundær installasjon skritt, slik paneler opprette et lite mellomrom mellom veggen og bokhylle. Plassen gir tilstrekkelig ventilasjon å unngå tre mugg og forråtnelse.

Monteringsbraketter

Hvis bokhylle er utformet som en flytende hylle, kan en festebraketten komme som en del av hyller. En monteringsbraketten er ofte en metall braketten med installasjon hull. Installere braketten på veggen der du vil bokhylle henge bruker installasjon skruene. Installasjonsmanualen som følger med monteringsbraketten kan foreslå å bruke veggen studs for støtte, så bruk en vegg stud finder til å finne dem. Fest bokhylle monteringsbraketten spesifisert av installasjonsmanualen.

Betraktninger

Når du legger ved en bokhylle til veggen, ikke henge bokhyllen så forhold til taket. Lage litt plass mellom toppen av hyller og taket som både taket og tre bokhylle må ha plass til å puste. I tillegg er denne luftrommet nødvendig for å unngå fuktige områder, som er den primære årsaken til tre molding og forfall. I tillegg bruk ikke gulv som din guide når vi leter selv veggen plasseringer som etasjer ikke er alltid selv. Bruk alltid et nivå på bokhylle ved montering.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com