Tuscany stil dekorere

Tuscany stil dekorere

Hvis du alltid har ønsket å dekorere hjemmet ditt for å gjenspeile den sjarmerende italienske landsbygden, bruke Toscana-inspirert innredning og farger for å opprette en avslappet og sofistikert atmosfære. Bruke Toscanas drue voksende industri som et referansepunkt, pynt med drue-inspirerte elementer som lilla streng lys og vintage vinflasker. Bo lavendel planter vil gi et naturlig element for hjemme, samt kulinariske inspirasjon.

Naturlige elementer

Dekorere hjemmet ditt med naturlige elementer som gjenspeiler de som finnes i Toscana. På badet, bruk stein gulvfliser og et marmor fartøy vask med jern inventar. For kjøkkenet, kjøpe en stor, grovt hugget tre spisebord for uformelle middager. Bruke en vase av friske snitt villblomster som en midtpunktet. Smijern rack kan inneholde alt fra bøker og DVDer til håndklær og sengetøy.

Lavendel inspirasjon

Fastsatt lavendel planter å legge en autentisk toskanske landsbygda touch til ditt hjem. Bruk rustikke terrakotta Potter for å dyrke urter i, og plasser dem i vinduskarmen kjøkken slik at de er på hånden for kulinariske bruk. Henge en delikat lavendel-hued gardin i soverommet, og komplettere den med en vintage floral-trykt dyne. Bruk grønn og lavendel håndklær på badet for å opprette avveksling.

Druer og vin aksenter

Feire Toscanas vinindustrien ved dekorere med drue-inspirerte aksenter. Henge strenger av drue-formet lys rundt døråpninger å skape myk belysning. Hvis du er kunstnerisk, male design vinflasker og vise dem i kjøkken eller spisestue. Du kan også bruke vinflasker med vintage etiketter som kreative blomstervaser.

Toskanske fargevalg

Velg møbler og innredning med en toskansk fargevalg, som inkluderer rust brun, brent oransje, gull, olivengrønn og plomme nyanser. Forbedre en nøytral-farget sofa eller kjærlighet sete med puter med en varm skygge. Male veggene en sofistikert gull nyanse, og bruke oransje og grønne lampeskjermer og gardiner. Bruke en kombinasjon av Toscana-inspirert nyanser til å opprette en komplementær fargepalett: plomme og oliven grønn håndklær vil bland godt på badet, mens brun og gull sengetøy ville skape en sofistikert i soverommet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com