Hane kjøkken ideer

Hane kjøkken ideer

Hanen er et symbol brukt helt tilbake i middelalderen som et symbol på håp og tro. I løpet av renessansen, haner ble brukt av franskmenn i folkekunst maleri og er dermed mer forbundet med Frankrike og folkekunst nå enn et religiøst symbol. Det vurderes nå av mange over hele verden er en form for lykke å ha minst én figur eller bilde av en hane på kjøkkenet.

Knick-knacks

Hvis du ikke føler for å fullstendig endre utseendet på kjøkkenet, men fortsatt ønsker å innlemme en hane, er den enkleste måten å gjøre det ved å legge knick-knacks og pyntegjenstander. Liten hane statuer til gulvet eller hyller, salt og pepper shakers og hane figurer til ovnen er alle enkle og raske valg for dette. Dette holder du slipper å investere i rotete paint jobber, tapetsering alternativer mens du fremdeles holder klassisk country sjarm hane innredning på kjøkkenet.

Sengetøy

Prøv hane håndklær, parabol håndklær, servietter og selv en duk. Dette er et billig alternativ å bearbeide din Sticks. Siden haner/gård temaer er svært populære for kjøkkenet bør du har ingen problem å finne et utvalg av design og oppskrifter som passer din smak.

Kantlinjer

Selv om det innebærer litt mer arbeid, kan haner innlemmes i de fleste kjøkken med tillegg av en bakgrunn kantlinje. Dette er en flott måte å endre innredningen uten en helt ny maling jobb eller å Gran opp kjedelig, rene vegger på kjøkkenet. Grenser er enkel å installere og vanligvis kommer i pre limt alternativer. Alt du trenger å gjøre er dukkert bruke, ta vare for å forhindre at rammen nivå og samme høyde gulvet rundt i rommet. Hvis du planlegger å gjøre en kantlinje og du vil legge til sengetøy og nips likeledes eller du allerede har et tema plukket ut kan du ta en handtowel med å plukke ut pynteborden. Dette vil sikre at du finner haner som passer både farge og utforming av hva du allerede har.

Huskelapper

Bruk veggen Huskelapper (ofte kalt wallies) å lage en gård veggmaleri legge til landet tema. De vil ikke skade alle eksisterende maling eller papir jobb Huskelapper er vinyl, pre-cut vegg design som ikke krever lim å holde seg til vegger. Du finner haner av alle størrelser, samt andre husdyr legge til veggmaleri. Prøv større enn livet, og har en stor hane som midtpunktet i veggen. Hvis du virkelig vil være kreativ, kan du ta det et skritt videre og opprette en hele barn/gård veggmaleri på veggen.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com